mynewspapers.net

Hur man utformar en fransk matmeny

Hur man utformar en fransk matmeny


Fransk mat är känd för sitt rika texturer, liberal användning av örter och säsongsbetonade rätter. En Restaurangens meny är en viktig del av sin marknadsföring strategi, enligt kvantifieras Marketing Group, marknads- och PR-firma som specialiserar sig uteslutande inom restaurang-branschen. Menyn ger kunder en känsla för restaurangens personlighet, en inblick i driften av verksamheten och upprättar en budget. När du utformar en meny, kom ihåg att det är en av de viktigaste sätten att representera en restaurang varumärke och gör kunder ser fram emot deras matupplevelse.

Instruktioner

• Skapa menyn franska omslag. Överväg att använda designelement som konsistens, form, färger och typografi. Den kvantifierade Marketing Group står en bra meny cover kommer att stödja din franska restaurang varumärke, även om designen är enkel och visar bara restaurangens namn och logotyp.

• Utveckla menyns layout. Dela på menyn i en eller två kolumner. I en artikel för New York Magazine säger William Poundstone är viktigt hur priserna justeras i en meny. Eftersom franska köket är ofta dyrare än andra typer, skriva priset på varje mat objekt i slutet av mat beskrivningen.

• Välj på menyn färger och ett lättläst typsnitt. Färgen på menyn hjälper speglar personlighet av etableringen. Starka färger, som röda eller gröna, skulle se sin plats på en fransk meny eftersom denna typ av mat är sofistikerade snarare än flashiga. Införliva den färgsättning som används i restaurangen eller din logotyp. Bra färger för en fransk meny inkluderar burgundy, elfenben, mörkt blå eller bruna. Som en meny färger, ska teckensnitt matcha personligheten av restaurangen. Det finns en tendens för franska restauranger att använda utarbeta, kursiv stil teckensnitt men Poundstone staterna menyer bör använda "unfussy teckensnitt" som är lätt för kunder att läsa. Ett klassiskt skript eller ett serif-type-teckensnitt är lämpliga och lättlästa.

• Besluta hur du kommer att dela den franska menyn i olika sektioner. De flesta menyerna är uppdelade efter kursen: aptitretare, sallader, soppor, förrätt val, efterrätter och drycker. Poundstone föreslår använda lådor för att belysa speciella rätter.

• Skriva beskrivningar för den franska mat erbjuds. Detta är särskilt viktigt om menyalternativ är skrivna på franska eftersom kunder inte kanske vet vad orden betyder. Till exempel om menyalternativet "Escargot à la bourguignonne", skriva bredvid sig, "snigel kokt med persilja och vitlök smör, stoppade i en skal." Beskrivningen bör beskriva den viktigaste ingrediensen och dess tillbehör på ett sätt som är aptitlig, ärlig och enkel.