mynewspapers.net

Hur man utformar en fjärdedel-Sleeve Tattoo

Hur man utformar en fjärdedel-Sleeve Tattoo


Som full - och halv-sleeve tatueringar består kvartal-sleeve tatueringar av en tatuering som helt omger en persons arm och täcker en del motsvarar en fjärdedel av hela armen. Typiskt, kvartal-sleeve tatueringar är gjort på mycket övre delen av armen, från axel till bicep, vilket gör det lätt att täcka med en Kortärmad skjorta. Några tatuering entusiaster, dock placerar en fjärdedel-ärm i ett annat område av armen.

Instruktioner

• Besluta om placering för din kvartal-sleeve tattoo. Om du går med typiska överarmen placering, har du vad har anses vara en sann kvartalet-ärm. Om du har befintliga arbete i området som kommer att utgöra din kvartal-sleeve, lägga till mindre bitar för att fylla utrymmet eller lägga till en bakgrund.

• Tänk på temat du vill använda för din kvartal-sleeve tattoo. Om du börjar från grunden, då du får helt enkelt börja med ett stort djur som du gillar eller som har betydelse för dig, som en drake, tiger, Björn eller panther. Om du gillar orientaliska tatueringar, kan du njuta av en stor koi fisk eller lotus blomma. En bakgrund kan sedan läggas till pjäsen för att komplettera bilden. Bra bakgrunder kan inkludera lågor eller rök, vatten, vind barer eller virvlar.

• Pussla ihop mindre enskilda tatueringar om du föredrar att göra pjäsen lite i taget eller om det finns flera olika mönster du vill ha används i den övergripande bit. När lappteknik tatueringar tillsammans, ska du fortfarande hålla med ett centralt tema, så att hylsan inte har en helt random titta på den.

• Tala med en tatuerare och har hela tatueringen dras ut på papper. Om du har några konstnärliga känsla av din egen, kan du rita lappa själv och ta den till en tatuerare att rensa upp och få hennes yttrande om hur konstruktionen ser ut. Om du har existerande tatueringar som behöver täckas, hålla detta i åtanke när du designar kvartalet-hylsan.

• Vara beredd för engagemanget som tid inblandade. En fjärdedel-sleeve tattoo, speciellt en du vill göra från början till slut i ett sammanträde, kan ta flera timmar beroende på designen. Människor finner sina trösklar för smärttolerans ibland minskar ju längre de sitta i tatuerarens stol. Om du behöver fler än en session att slutföra din kvartal-sleeve, ha tålamod och se till att tidigare arbete är helt läkt innan du börjar igen.