mynewspapers.net

Hur man utformar en Fairy trädgård

Hur man utformar en Fairy trädgård


Om din ålder är åtta eller 80, är det svårt att motstå en förtrollande fairy trädgård. Ett kreativt projekt som kräver bara ett litet hörn i din trädgård, en fairy trädgård är en möjlighet att släppa loss din fantasi och skapa en miniatyr fristad för att besöka älvor och deras vänner, färgglada fjärilar. Ger skydd och en liten damm och inkluderar några färgglada växter som älvor kommer att älska. Om du inte har trädgården utrymme, bygga en liten fairy trädgård i en blomkruka eller en gammal vagn.

Instruktioner

• Gå runt din trädgård eller gård och söka efter den bästa platsen för din fairy trädgård. Använda befintliga element i din trädgård, till exempel en buske eller träd, eller nära en gammal stubbe. Välj en plats där fairy trädgården kommer att skyddas från vind och varm eftermiddag solljus.

• Mark av ett område ungefär 3 till 6 fötter square. Omge området med en liten vägg av småsten, ekollon, snäckskal eller pinnar.

• Bygga en liten stuga för älvor. Även om du kan köp fairy hus i hobbybutiker, är det lätt att göra ett skydd av naturliga material som kvistar. Stack kvistar som en timmerstuga, sedan täcka taket med bark och mossa eller blad. Alternativt kan du göra ett hus av lera eller använda en liten fågelholk.

• Bygga feer en gångstig av flata stenar eller bitar av gamla keramik. Placera ett grunt fat i fairy trädgården. Ställe en liten sten i mitten av fatet så älvorna har en viloplats, Fyll sedan fatet med vatten.

• Anläggningen små plantor i utrymmet. Välj växter som älvor och fjärilar kommer att älska, som Röd rudbeckia, penséer, blåklockor, snödroppar, violer eller nasturtiumsna.

• Dekorera fairy trädgården så mycket som du. Installera små riktad tecken eller små figurer. Strö den fairy trädgården med glitter.