mynewspapers.net

Hur man utformar en enhet väggsystem

Hur man utformar en enhet väggsystem


Skapa en enhet väggsystem för att passa väggen rymden utan överväldigande rummet. Väggen enheten bör ge en ordnad känsla till rummet. Utforma enheten att blanda med rummet istället för att stå ut för mycket. Bygga en mycket stark system, så att många objekt passar in i hyllor. Planerar att bifoga den inbyggda enheten till väggen inramning, eftersom vikten av lagrade objekt kan göra enheten störta. Genom att säkra väggenhet bultarna, den extra vikten av alla dörrar öppna hyllor kommer ingen roll.

Instruktioner

• Mäta väggen rymden för den enhet som du kommer att bygga. Använd en regeldetektor för att hitta vägg inramning stöder, så du kan utforma ramen för wall-systemet att passa väggreglar på 16-tums centra. Hämta hem remodeling böcker och tidskrifter att granska alternativ. Göra anteckningar från dessa publikationer om väggen enheter du finna tilltalande. Välja formatmallar som innehåller öppna hyllor blandat med går att stänga dörrar, t.ex.

• Skiss grundläggande utseendet på en väggenhet att passa rummet. Definiera exakta längd, bredd och höjd. Rita rummets planritning att se till att enheten inte klippa in gångtrafik. Skissa alla objekt som lagras i enheten, men lämna bort dörrar i denna ursprungliga ritningen. Planera att placera inbundna böcker, TV eller andra media utrustning och föremål av konst på olika hyllor. Bestämma bredd och höjd för enskilda bås att lista ut hur att förvara tyngre föremål i de nedre delarna av väggen enheten.

• Design väggsystem med dörrar på plats. Planera den färdiga enheten med skåpdörrar installerat över vissa delar. Överväga att installera ett system för korgar, alla identiska i storlek, form och färg, att hålla diverse objekt att dölja röran. Använd dessa korgar i öppna hyllor där inga dörrar kommer att bifogas. Skissa enheten att skala på rutat papper. Tillåta en ruta rutat papper att representera 3 inches.

• Välj lämplig maskinvara för enheten. Välj tunga gångjärn som inte visar framifrån. Lämna bort dörrhandtag att ge framsidan av väggsystem en slät look. Välj ett låssystem för några av dörrarna, om särskilda poster eller känslig information lagras där. Planera att installera glashyllor eller flyttbara trähyllor med hög kvalitet stöd maskinvarukomponenter.

• Lägga till belysning till väggenhet. Planera att installera belysning i hyllorna, till exempel, eller köra spår belysning längs taket framför enheten. Skapa ett belysningssystem som praktiska skäl, såsom att hitta papper inuti hyllor; dock utforma belysning för att accent enheten för skönhet samt. Välja infälld belysning för översta utrymmen. Planera armaturer att passa på vardera sidan av en vägg om vägg utrymmet att skona.