mynewspapers.net

Hur man utformar en dörr entré

Hur man utformar en dörr entré


En dörr ingången utrymme bör fungera som huvudsakliga kontaktpunkt för de flesta byggnader. Ingången själv bör göra någon typ av uttalande när det gäller att vara formell eller informell. Ett hus kan se ut varmt och inbjudande med en ytterdörr entré placeras nära en altan med räcken, t.ex. Eller ett hus kan ha en mycket formell porttelefon med dubbla dörrar utan veranda och massor av krona gjutning vid ingången. Dörr ingången bör matcha designen av ditt hus eller byggnad och vara mycket tillgänglig från främre promenad.

Instruktioner

• Skiss en dörr ingången som är tillräckligt stor för ditt hus eller byggnad. Installera aldrig en dörr som är för smal för storleken på framsidan av huset, eftersom detta kommer att subtrahera från curbvädjan. Granska hem design böcker och tidningar för att se vad andra har använt på hem liknar ditt. Välj dörrar med upphöjda paneler, en kolonial design, slät front med inga paneler eller vad är lämpliga för ditt hem arkitektoniska särdrag.

• Använda rutat papper att rita på framsidan av ditt hus. Tillåta en ruta rutat papper att representera fyra inches av verkliga rymden. Inkludera alla fönster och fönsterluckor i detalj, eftersom en främre ingången bör balansera fasaden av byggnaden ingående. Experimentera med ritning fönsterluckor bredvid huvudentrén dörrarna. Skiss fullängds paneler med glasrutor på en eller båda sidor av dörren för att se om det fungerar.

• Rita olika typer av verandor och taket överhäng för att se vad som fungerar på en entré. Skissa en liten veranda med två kolumner håller upp taket, t.ex. Rita en längre veranda med räcken att se om detta förbättrar huset eller bygga. Experimentera med ett lutande tak, hip taket eller A-frame taket över en konkret veranda, tegelsten veranda eller trä veranda.

• Utforma faktiska Entrédörrar av stål, om du bor i en hög kriminalitet eller avskilt område. Köpa Ståldörrar med lämpliga mönster av upphöjda paneler eller med en stabil botten och glasrutor i den övre halvan, t.ex. Skapa belysning vid infarten för att skydda din egendom. Design motion lampor att komma på när det är mörkt och inkluderar ett fullskaligt säkerhetssystem, om detta är lämpligt. Inkludera så många säkerhetsfunktioner som möjligt, inklusive en peep hål för en solid dörr.

• Skiss steg för din entré med ledstänger och säkerhetsfunktioner. Bygga steg som är bredare än dörrarna till möjliggöra lätt rörelse, om armarna är fulla av objekt kommer in i huset. Designa en liten bänk av vid sidan av stammen till park matvaror eller bagage. Inkludera 24-tums inlägg håller små sol ljus som kan skjutas in i marken nära entrén. Anlita en elektriker tråd gångväg eller taket området för bra belysning också.