mynewspapers.net

Hur man utformar en arbetsbänk

Hur man utformar en arbetsbänk


Bygga en arbetsbänk för källaren eller garaget kan bidra till att underlätta massor av hem projekt. Med utrymme att såg, hammare, spik och måla effektivt kommer att göra de flesta projekt roligare. Skapa ett utrymme för organiserande verktyg och förnödenheter med bra belysning hjälper arbetet går snabbare också. Det är inte svårt att konstruera eller bygga en arbetsbänk. Många material som används vid en arbetsbänk kan återvinnas eller köpt billigt på av försäljning.

Instruktioner

• Översyn arbete bänk tidningar att föreställa sig vilken typ av arbetsbänk att bygga. Skapa en grundläggande bänk med förvaring under bänken eller monteras på väggen ovanför bänken. Bild den grundläggande formen av bänken, inklusive hyllor och dörrar som ska läggas till. Skissa en linjär bänk, L-formad bänk passa in i ett hörn eller island bänk i mitten av golvet.

• Mät det tillåtna utrymmet för bänken, inklusive overhead utrymme för hyllor eller belysning. Granska alternativ för att få el till arbetsområdet bänk också. Besluta hur butiker kommer att installeras för elverktyg eller andra behov. Överväga att flytta bänken närmare till rutan breaker i en källare område, om detta kommer att underlätta routing el.

• Rita en grundläggande arbete arbetsbänk som är ungefär 36 inches hög. Utforma bänken övre arbetsytan för att vara cirka 30 inches djupt från framsidan till baksidan. Skapa en arbetsbänk inte mindre än 48 inches bred. Skiss inramning för arbetsbänk att fästas på väggen eller som en fristående ram. Planera att bygga skelett utformningen från 6-tums torget post material för benen och 2-av-6-tums brädor för alla andra inramning.

• Bestäm hur top arbetsytan av bänk utrymmet ser ut. Design i toppen för att byggas av 2-av-6-tums brädor som i ett däck mode sida-vid-sida, till exempel. Planerar att täcka en plywood topp, tillverkat av återvunnet 3/4-inch plywood täckt med vinyl golv material som ett annat alternativ.

• Skapa en lista över objekt som ska lagras i arbetsbänk. Skissa lådor, hyllor med går att stänga dörrar över dem och vägg skåp för att tillgodose dessa objekt. Lägg till lådor eller dörrar under bänken, av endera sidan, overhead eller som fristående enheter bredvid arbetsbänk.

• Översyn byggnadsmaterial redan på hand. Planera att använda gamla lådor, överblivet virke, rita handtag eller knoppar och alla material som kan återvinnas. Använd överbliven färg på väggskåp installeras ovanför bänken och överblivna fläck på prydnad av bänken övre arbetsytan, t.ex.

• Besöka ett hem förbättring butik att leta efter metall hyllor, färdiga dörrar och skåp till försäljning som kan införlivas i arbete bänk design.

• Skiss den slutliga utformningen att rymma tunga objekt, till exempel borrar eller Cirkelsågar, i nedre hyllorna i arbetsbänk. Placera mindre tunga föremål på en pinne ombord över arbetsbänk eller i väggskåpen ovanför bänken. Föreställa designen av bänk och lagrade objekt att rymma hur arbetet kommer att utvecklas på området bänk. Bild det arbete som kommer att äga rum och hur själva arbetet måste organiseras.