mynewspapers.net

Hur man utformar en anpassad tegel eldstad

Hur man utformar en anpassad tegel eldstad


Anpassade tegel eldstäder kan du skapa en speciell design för en levande eller familjerum. I många hem är eldstaden i fokus i rummet. Ett brett utbud av mönster är tillgänglig så att du kan matcha din nuvarande inredning eller ändra utseendet på rummet. Att göra din egen design bör börja med granska några bilder eller prata med en lokal eldstad design entreprenör. Detta kommer att ge dig information så att du kan börja designa din egen anpassade tegel eldstad.

Instruktioner

• Läs villkoren i den öppna spisen. Eldgrop är där elden, härden är lägre än eldgrop och manteln över eldgrop. Ansiktet är den del som sträcker sig till taket och täcker skorstenen.

• Välj mellan tegel eller sten för den öppna spisen. Tegel finns i varierande nyanser av röd eller naturlig sten färger. Sten består ofta av naturliga material som kommer i en mängd olika färger som grå, tan, taupe, blå eller andra regionala färger.

• Mät höjden och bredden av den planerade eldstaden. Bestämma djupet av härden, mantel och ansikte av anpassade eldstad. Större områden ökar vanligtvis projektets kostnad.

• Besluta om vilken typ av eldgrop du vill ha i den öppna spisen. Braskaminer kan vara öppen eller har en installerade metall och glas ram att öka uppvärmning spisen.

• Välj mellan naturgas och traditionella trä som värmekälla. Naturgas är mer dekorativ för öppna spisar, som det inte generellt ger ut mycket värme.

• Diskutera din spis designen med en entreprenör att få priser för projektet. Entreprenören kan också ge tips och information för att minska den totala kostnaden för projektet.