mynewspapers.net

Hur man utför vigsel med styvbarn

Hur man utför vigsel med styvbarn


Ditt bröllop är en speciell händelse men det kan vara ännu mer speciell om du hitta kreativa sätt att inkludera din framtida styvbarn. De ingår i den nya familjen som du skapar, och att ge dem en chans att ta del av din speciella dag är ett kärleksfulla sätt att visa dem att de har en speciell plats i din växande familj. Du kan engagera dem i de tidigaste planerna för ditt bröllop, även hålla ett särskilt parti som representerar deras bidrag till ditt bröllop. Under ditt bröllop kan du utöka din ceremoni för att inkludera dem i några mycket speciella sätt.

Instruktioner

• Engagera dina styvbarn i ditt bröllop från dess tidigaste stadier. Sitta ner med din framtida styvbarn, efter du väljer att gifta sig och diskutera vad de kommande äktenskapet kommer att innebära, diskutera förändringarna de bör förvänta sig, och berätta för dem du vill att de ska vara en del av din ceremoni. Ta tid och svara på deras frågor om ditt äktenskap.

• Engagera dina styvbarn i beslutsprocessen inför ditt bröllop. Be om deras åsikter på kakan och överväga deras förslag på platsen. Ge dem en känsla av delaktighet och försöka uppfylla några av deras förslag under processen.

• Värd en tema fest för dem vid tiden för egna fester. Fokusera sitt parti på din familj, att ge dem gåvor som representerar den relation som du hoppas de med dig. Till exempel, om deras framtida styvfar njuter av fiske, ge dina barn några nya fiskespön och några lockar på deras fest, vilket tyder på något som de kan göra tillsammans.

• Inkludera din styvbarn i dina löften genom att skriva egna löften eller genom bara inklusive deras namn till de traditionella löftena. Som ett exempel, när det blir dags för deras styvfar att ge sina löften, kan de innehålla, "Jag James, tar du Jill och dina vackra barn Mark och Jane..."

• Ge dina styvbarn roller i ceremonin som är tillämpliga på dem. Om en av dina stepdaughters är unga, ge henne ansvaret att vara din blomma flicka. Om en av dina styvsöner är äldre, be honom att ge bruden bort. Låt andra döttrar representerar bruden som tärnor.

• Inkludera en särskild ceremoni för dina styvbarn som visar deras plats i din nya familj och delar erfarenheter med dem. Till exempel planera en liten sand ceremoni direkt innan de viktigaste löften, där varje styvbarn och varje förälder ges olika färgad sand och en större vas. Var häller sand i vasen tillsammans, blanda deras sand och visar hur var och en av deras liv kombinerar.