mynewspapers.net

Hur man upp en valp paket för Yorkie-terrier

Hur man upp en valp paket för Yorkie-terrier


När du införa ut en Yorkie-terrier valp till en ny ägare, kan tanken på hur denna nya ägare kommer att ta hand om valpen orsaka dig några gripandet. Det kan även få dig att tveka att ge upp den Yorkie-terrier valpen alls. Nya hundägare kanske inte har ett hum om ta hand om en valp, och om ägaren har aldrig hade en Yorkie-terrier, då han kanske inte vet de särskilda hänsyn som denna ras kräver. Att göra upp ett enkelt Yorkie-terrier valp information paket att ge till den nya ägaren kan hjälpa lindra några av dessa frågor.

Instruktioner

• Låt nya Yorkie-terrier valp ägare vet vad han är för. Eftersom denna hund var originellt bred för jakt, är det en mycket nyfiken, modig och livliga djur, med massor av energi. Den nya hund ägaren bör vara beredda att ta itu med denna typ av personlighet.

• Prata mer om jaktinstinkt. Yorkie-terrier måste bevakas noggrant utanför eftersom om de ser ett litet djur, till exempel en ekorre eller bunny, de kommer att försöka döda den. Av denna anledning bör ägaren aldrig hålla gnagare som husdjur om han har en Yorkie-terrier.

• Varna den nya hund ägaren om den Yorkie-terrier territoriella personlighetsdrag. Yorkie-terrier valp kommer att upprätta dominans över andra husdjur och kan inte se med blida ögon att kamrat djuren kom in i hushållet efter det. Om ägaren planerar att ha flera husdjur, bör han få dem medan den Yorkie-terrier är fortfarande en valp.

• Finns information om hur du håller en Yorkie-terrier säker. Detta är definitivt inuti hundar som behöver behandlas mycket försiktigt. Liksom andra små hundraser, kan en Yorkie-terrier valp skadas mycket lätt på grund av dess små, svaga kropp struktur. Små barn är inte en bra idé med Yorkie-terrier eftersom dessa hundar är så benägna att skada. Yorkie-terrier kan äta en normal kost, men vanligtvis kräver inte lika mycket motion som Storer rasen.

• Lägg till att hundens ägare bör börja utbildning hans Yorkie-terrier valp tidigt. Denna ras kan vara lite tufft att träna; konsekvens och tidig utbildning kommer att vara avgörande. Vissa spel som kan användas till tåg Yorkie-terrier inkluderar fetch, spårning spel, kurragömma och agility aktiviteter. På grund av sin höga energi och kärlek av spänning svarar Yorkie-terrier bra på dessa aktiviteter.

• Skriva ett avsnitt på grooming Yorkie-terrier. De måste vara badar och borstad oftare än vissa andra raser på grund av deras långa, silkeslena hår. Hår runt ändtarmen och under hundens tass också måste trimmas; vissa människor väljer att trimma öra hår, liksom. Eftersom trimning utan erfarenhet kan vara farligt, föreslå att den nya hund ägaren tar hans Yorkie-terrier valp till en professionell hund groomer för dessa uppgifter.

• Föreslår att den nya Yorkie-terrier ägaren gör massor av tid för sin valp att säkerställa bindning uppstår. Någon som måste lämna huset för åtta till nio timmar per dag för arbete är inte en idealisk valp ägare. Valparna bör inte lämnas ensam mer än fyra timmar. Eftersom Yorkie-terrier älskar människor, uppmärksamhet och spänning, kommer att de bli särskilt ensam och olycklig när lämna ensam under lång tid.