mynewspapers.net

Hur man unrequest människor på Facebook

Hur man unrequest människor på Facebook


Innan någon blir din vän på Facebook, måste han godkänna din officiella vänförfrågan. Om du av misstag slå "Lägg till som vän" på fel Facebook profil, eller du bara ändra ditt sinne om att ansluta med en användare, är avboka din vänförfrågan mycket lätt. Med bara ett klick av en mus, kommer att din begäran upphävas. Avbryta en vänförfrågan hindrar inte dig från att ansluta med användaren i framtiden.

Instruktioner

• Peka din webbläsare till profilen på den person som du vill avbryta en vänförfrågan. Leta upp en Facebook-användare genom att skriva hans namn i sökfältet högst upp på alla Facebook-skärmen, eller klicka på hans miniatyrbild på en gemensam vän sida.

• Bläddra längst ned i den vänstra kolumnen på användarens profil.

• Klicka på länken blå "Avbryt vän begäran". Länken blir grå och säga "Vän begäran avbruten." Om du vill begära personen igen i framtiden, tillbaka till hans profil och klicka på "Lägg till som vän"-ikonen överst i profilen.