mynewspapers.net

Hur man undviker känslan dåsig efter Lunch

Hur man undviker känslan dåsig efter Lunch


Om du brukar känna sig dåsig och trött efter lunch, är du inte ensam. Miljontals människor klagar över att efter deras lunchrast, de har mer koncentrationssvårigheter, tenderar att gäspa oftare kan dag drömmer om deras säng och en snabb katt tupplur. Om du finner dig själv mindre produktiva efter lunch, finns det hjälp för dig.

Instruktioner

• Se till att du får massor av sömn varje natt. Även om du vaknar känslan utvilad och strömförande, kommer att mindre än 8 timmars sömn varje natt bära på dig under dagen. När du tar din lunchrast och bryta din arbete momentum, hittar du dig själv känsla helt dåsig på eftermiddagen.

• Begränsa ditt intag av socker och koffein på morgonen. Även dessa objekt kan vara ett bra sätt att plocka upp din energi på morgonen, lunch kommer du att uppleva en krasch som gör att du känner dig mycket trött. Att undvika känslan dåsig, begränsa din koffeinintag till en kopp te eller kaffe och hålla sockret.

• Övning lätt innan du äter lunch, som att ta en snabb promenad, gå en flygning av trappor eller vad du kan tänka att få kroppen flyttar. Utöva innan du varje kommer att öka din energi, förbättra matsmältningen och minska aptiten så att du inte äter för mycket.

• Äta flera mellanmål under dagen och njut av en mindre lunch. Överätande är den största orsaken till känslan dåsig efter en måltid, eftersom alla kroppens energi behövs för att smälta.

• Njut av en lunch som är låg i kolhydrater och svårt att smälta livsmedel, såsom kött och tunga kärnor, som pasta eller massor av bröd. När din kropp har att arbeta hårt för att smälta, kan det sap din energi.

• Se till att din lunch innehåller massor av färsk frukt och grönsaker så att din kropp får alla vitaminer och mineraler måste ta dig igenom eftermiddagen känsla ljus och energisk.