mynewspapers.net

Hur man undervisar pokermatte-begrepp till autistiska barn

Hur man undervisar pokermatte-begrepp till autistiska barn


Autism är en genomgripande störning i utvecklingen som påverkar neurologiska och sociala förmågor. Lära barn med autism kräver tålamod. Många autistiska barn inte i statliga skolor som fastställts undervisning praxis inte uppfyller behoven hos eleverna. Barn drabbas av autism kräva upprepning och struktur. Traditionell utbildning av autistiska barn kretsar kring grundläggande språk och sociala färdigheter. Medan inte traditionella, kan undervisning matematik färdigheter för autistiska barn vara till nytta för tillväxt, självförtroende och självständighet.

Instruktioner

• Utveckla en individuell utbildning plan (IEP). Varje barn presenterar olika styrkor och svårigheter. En plan beskriver mål, strategier och tjänster barnen får utifrån sina egna behov. Ändra IEP ofta för att säkerställa konstant framsteg.

• Involvera föräldrar och lärare på lektioner. Autistiska barn behöver struktur. Föräldrar och lärare måste kommunicera och arbeta tillsammans för att visa en enad front. Utvidga lektioner till hem hjälper stöd klassrumsundervisningen. Föräldrar bör delta i regelbundna möten med lärare att diskutera lektioner och framsteg.

• Införliva sport och spel i matematik lektioner. Kan vara svårt att hålla barnets uppmärksamhet. Att införa matematiska begrepp i samband med barnets favorit verksamhet visar sig bra. Försök lära räkna med en resultattavla i en Sportspel eller sjunga och dansa till hemlagad låtar av multiplikation tidtabeller.

• Plats ekvationer på stilrena pappersark. Inte överväldiga studerande med en plåt full av ekvationer. Skriv ut varje ekvation i ett stort teckensnitt och ger gott om utrymme för att skriva och konfigurera svaret. Använd endast en minimal mängd ekvationer per sida.

• Tillgodose lektionsplaneringar till barnet. Försök inte att ändra eller stressa barnet. Följ barnets bly att säkerställa förståelsen av begrepp. Varje student fortskrider i sin egen takt och du måste respektera denna takt.

• Använda konkreta objekt att animera lektioner. Autistiska barn behöver konkreta lärdomar. Inkludera materiella föremål för att stödja det material du undervisar. Objekt som kulor, mynt och även en kulram kan hjälpa.