mynewspapers.net

Hur man undervisar HLR och första hjälpen

Hur man undervisar HLR och första hjälpen


HLR, eller hjärt-lungräddning, är en livräddande teknik används för att stimulera andningen och hålla blodflödet till hjärtat. Det behövs oftast i hjärtinfarkt eller "nära drunkna" erfarenheter och verk att cirkulera syresatt blod och hålla liv i hjärnan. Enkel och lätt att lära, HLR och första hjälpen är viktiga överlevnadsteknik, vilket gör dem viktigt att känna till och viktigt att lära ut till andra.

Instruktioner

• Bli en certifierad första hjälpen och CPR instruktör. Under förutsättning av det amerikanska RödaKorset och andra institutioner, en certifiering i första hjälpen och hjärt-Lungräddning kan du undervisa CPR till människor i alla åldrar. I fem enkla steg, kommer du att lära dig att administrera CPR, defibrillering metoder, hur man låsa upp luftvägarna och quick-tänkande tips.

• När du har slutfört dina kurser och valt en specialisering, exempelvis grundläggande liv, du behöver en plats att lära lektioner. Amerikanska RödaKorset gör att du kan använda sina rum för att lära gratis, men du måste volontär eller arbeta igenom sin första hjälpen och CPR program. Detta gör det amerikanska Röda korset att få en översikt över där allmänheten står i första hjälpen och CPR utbildning. Ideell eller hälso-och platser ger även rum att undervisa i, men det är ofta svårt att planera tiden och rummen kan kräva en avgift för uthyrning.

• Kontrollera att du har allt som behövs för att administrera kursen innan första klass. Böcker, ansiktsmasker, dummies och bandage kommer att vara avgörande i din undervisning, och en komplett första hjälpen kit är också mycket klokt. Du kan visa eleverna grunderna i satsen samtidigt uppmuntra dem att köpa den för sina hem och CPR lektioner. När du väljer en plats att lära, ta reda på om material kommer att tillhandahållas. Röda korset kommer att leverera alla material utom läroboken utan kostnad, men många organisationer kräver instruktörer att köpa alla saker själva.

• Använda alla tillgångar till din fördel. När du är redo att lära en första annons och CPR kurs, be en instruktör att råda. Han bidrar till att stärka dina lektioner med tips om elev interaktion, poäng förbises och undervisningsmetoder. Instruktören kan också ge information till klassen om du blir nervös. När du känner dig trygg och förberedd, tacka din instruktör för att ge råd och ställa ut på din egen.

• Marknadsföra din undervisning färdigheter genom lokala tidningar, Internet hotspots som Facebook, anslagstavlor och word-of-mouth. Bestäm din avgift genom kostnaden för ditt material och den tid det tar att lära ut kursen. Välj sedan en tid som passar din åldersgrupp och gemenskapen. Du kan behöva lära HLR och första hjälpen på helgen på grund av deltagarnas arbetsscheman.

• Ge en tidsfrist till tecken upp och granska rummet du kommer att träna i. Dummies och utbildning taktik kräver en stor mängd utrymme, så låt inte alltför många människor in i klassen. Om det fyller upp, en automatiserad telefon svara att berätta nästa datum för kursen, eller passerar eleverna vidare till en annan instruktör. Även om detta kommer att ta bort en student, kan den utgöra en lönsam allians med en kollega instruktör som kan ge dig sina elever när en klass svämmar över.