mynewspapers.net

Hur man undervisar en 4-månaders Beagle valp namnNamnge en valp är en mycket viktig del av hund ägande, särskilt energisk beagle valpen, bred till jaga byten. De flesta hundtränare föreslår att det är lättare för att ras utbildas när valparna är yngre än 6 månader gammal. Rasen är också känd för att vilja behaga, så en 4-månaders valp bör lära sig sitt namn ganska enkelt och snabbt.

Instruktioner

• Välj ett namn för valpen. Korta namn med ett distinkt stavelse ljud, som Max eller röd, blir det lättare för honom att känna igen och skilja från andra ord och kommandon. Beagles behöver för att bli bekant med deras namn rätt bort så du kan gå vidare till annan utbildning som sittande och liggande.

• Sätta honom i koppel så att du kan kontrollera honom. Sitt flera fötter från honom. Dra hans uppmärksamhet och verbalt lirka med honom för att komma till dig. Ge koppel en liten bogserbåt om han inte svarar.

• Säga hans nya namn i en glad röst som han kommer i din väg. När han når du, säger "Max, duktig pojke!" Ge honom en behandla och klappa honom. Upprepa flera gånger.

• Upprepa stegen under de närmaste dagarna, utan koppel, från olika avstånd och även från olika rum. Prisa honom, sällskapsdjur honom och ge honom en behandla samtidigt säga hans namn varje gång han lyder.

• Flytta utomhus och träna, men alltid i ett inhägnat område tills han lyder nio av tio gånger. Först då bör du testa honom ur gården.