mynewspapers.net

Hur man undervisar basket spel till barn

Hur man undervisar basket spel till barn


Barnen lär sig att spela basket genom att spela basket. Medan borrar har sin plats, är de ofta tråkigt och inte roligt för små barn. Lär barnen några roliga basketmatcher och de kommer att förbättra basket färdigheter och ha roligt på samma gång.

Instruktioner

• Hur barn ska passa bollen genom att spela fångsten med förskolebarn och unga elementära äldre studenter. Använd en liten skum boll på första, och successivt arbeta upp till en basketboll. Börjar med en liten, kommer att mjuk boll hjälpa barn lära sig att inte vara rädd för bollen.

• Lär barnen hur man skjuter genom att inrätta en barn storlek basket hoop. Ett alternativ till detta är någon korg eller hula hoop på barnets bröst nivå. Har sin praktik skytte från två eller tre fot bort. Gradvis öka höjden på bågen och utrymmet mellan barnet och bågen.

• Öva passning och skytte. Gör detta genom att spela en basket spelet kallas net boll. Barnen dribbla inte alls i detta spel, och reser med bollen är inte tillåtet. Allt de gör är att passa bollen från person till person tills någon är tillräckligt nära för att göra ett skott. Detta minskar skenande bollar orsakas av bristfällig dribblingar.

• Öva dribblingar med spel. Markera ett X för varje barn på golvet med tejp, och ge varje barn en boll. Be varje barn att dribbla bollen en gång på deras X, sedan hålla bollen. Någon vars bollen studsar bort är ur spelet. Nästa omgång, be dem att dribbla bollen två gånger på X. Fortsätt tills det finns ett barn kvar, sedan börja igen.

• Övergång barnen i två-på-två eller tre-på-tre spel att lära strategi försvar och team. Försök att placera barn med liknande förmåga att undvika frustration och skada.