mynewspapers.net

Hur man undervisar barn konst av 1920-taletKonst av 1920-talet med en mängd olika stilar som surrealism och art deco. Denna typ av konst uppmärksammade nya tekniker, inklusive kreativ användning av ljusa färger och enkla svartvita teckningar samt fotografering. Dessa stilar lämpar sig för enkla ännu pedagogiska praktisk konstprojekt som kan lära barnen 1920-talet konst på ett kreativt sätt.

Instruktioner

• Lär barnen konsten av 1920-talet genom att förse dem med exempelbilder av tre av de mest populära 1920-talet konstformerna: art deco, frottage formatet förknippas med surrealismen och svartvita teckningar. Hitta texter som ger historia om några av de mest välkända konstnärerna av 1920-talet, som Maxfield Parrish, C. Coles Phillips och Pablo Picasso.

• Betona stilar av perioden genom att skapa ett art deco-projekt, förse barnen med en mängd ovanliga scrapbook-stil papper i vilda, levande färger, mönster och texturer. Djur utskrifter, ränder, cirklar och svart och vitt schackrutiga mönster är alla goda exempel av art déco-material. Med inspiration från exempelbilder visas de, instruera barnen att skära sina papper i olika former som kurvor och sparrar till skapa en abstrakt, frihandsfigur collage design monterad på kartong eller affisch ombord.

• Ta din konst klass utomhus att simulera skapandet av en surrealistisk frottage projekt. Detta är en stil av gnugga överföring som skapas genom att placera papper mot en nöttåligt objekt spårning eller gnugga och gnugga konst träkol över ytan på pappret. Bilden kommer att beskrivas på papperet. Detta är en bra teknik att prova på fossil, ovanlig sten eller träytor eller höjt med tryckta tecken, som registreringsskyltarna.

• Lära barnen konsten av 1920-talet genom att ha dem experimentera med svartvita teckningar, skapa enkla bitar med bara en bit vitt bakplåtspapper och en fin spets svart penna.