mynewspapers.net

Hur man undervisar barn deras adress genom sång eller musik

Hur man undervisar barn deras adress genom sång eller musik


Använder sången eller musik är ett bra sätt att lära ett barn hennes adress. Enligt National Association till utbildning för unga barn, "den rytm och upprepning av låtar kan göra det lättare för barn att komma ihåg namn och sekvens av nummer mönster." Du kan skriva en låt för att undervisa ett barn hennes adress med element från barnets liv, ring-och-svar och upprepning.

Instruktioner

• Skriv ner barnets adress. Vara säker på att ha all information, inklusive gatunummer, gatans namn, stad, stat och postnummer. Inte bara vill du barnet för att kunna minnas hennes fullständiga adress, men det blir lättare att skriva en låt med mer information för att fylla i tomrummen.

• Be barnet mer information om hennes hus och kvarter. Ta reda på vad färgen barnets huset är, om det finns några butiker i närheten, om hon har några vänner nästa dörr, etc. Får tillräckligt med information som möjligt om huset och barnets liv för att skapa en låt som knyter adressen med en mental bild av barnets hem.

• Komma med en melodi baserade på texter eller passa dina texter till en redan existerande melodi. Det kan även vara melodin till en redan populär sång, som "Twinkle, Twinkle Little Star" eller "Maria hade en liten lamm."

• Skriv barnets adress som kör texten till låten. Detta är viktigt eftersom kören kommer att upprepa flera gånger under hela låten, stärka barnets adress. Hålla melodin enkelt och lätt att sjunga med i.

• Skriv versen med övrig information om barnets liv i åtanke. Kanske den första versen i låten kan vara om roligt saker barnet gillar att göra på huset. Det kan handla om något så länge det är igenkännlig och viktigt att barnet och leder upp till viktig information i refrängen.

• Spela låten för barnet sakta. Sjunga den långsamt med en mening i taget att barnet i blöt i informationen. Sjunga en rad i låten och har barnet upprepar det tills de memorera delen.

• När barnet vet raderna i låten, utnyttja klappar och/eller lämna motioner till köra hem rytm och bilder i sången. Till exempel om sången nämner husets uppfart, se hand rörelser som efterliknar kör bil och har barnet göra detta också.

• Spela låten full genom tills barnet vet alla ord och kan upprepa sin adress utan din hjälp.