mynewspapers.net

Hur man undervisar balett positioner till barn

Hur man undervisar balett positioner till barn


Fem grundläggande ståndpunkter i fötter och ben utgör grunden för klassisk balett. Hjälpa din unga balett eleverna lär och master dessa positioner genom demonstration, hands-on instruktion och upprepning. Du kan också använda kreativt bildspråk för att hjälpa barn att förstå ordentlig balett teknik. Beroende på deras ålder och förmåga, kan barnen behöva tillbringa flera veckor eller månader arbetar på varje position tills de är redo att gå vidare till nästa.

Instruktioner

Hållning och hållning

• Berätta för dina elever att sätta händerna på sina höfter och fötterna ihop. Visa dem den rätta balett inriktningen med sina magar drog i ryggar och knän rakt.

• Om du ser studenter står med gungade ryggar, böjda knän eller rasat axlar, försiktigt korrekt deras justering. Berätta för dem att föreställa sig de bär en vacker krona på huvudet till påminna dem om att stå rak.

• Instruera studerande att behålla placeringen av deras övre organ som de flyttar fötterna till de fem grundläggande tjänster. Berätta för dem att titta på sig själva i spegeln som de lär sig positionerna för att se till att de håller den korrekt hållningen.

Foten positioner

• Sätta dina egna fötter i första position med hälarna röra och fötterna och benen visade sig. Berätta för eleverna att göra en "V" eller "pizza slice" med fötterna att hjälpa dem att förstå formen. Påminna studenter att det bör finnas något mellanrum mellan deras klackar eller ben i första position, som om deras klackar "kysser" varandra.

• Peka din högra fot på andra plats så fötterna återstod visade sig men hälarna är ifrån varandra, direkt under höfterna. Varje elev kan justera bredden på ståndpunkten att passa sin kroppsstorlek. Har studenter vända åt sidan så att de kan använda studio spegeln se till att fötterna är ännu.

• Ta din högra fot över din kropp med något så din högra hälen möter din vänstra vristen. Berätta studenter att när de tittar i spegeln att de bör se endast en klack, men två uppsättningar av tårna. Kontrollera varje student att se till att de upprätthåller valdeltagandet på sina bakben. Upprepa med vänstra hälen framför höger.

• Skjut din främre fot från tredje position i fjärde position. I fjärde position, benen kvar något korsade med främre hälen i linje med vristen på den andra foten, men det finns ett blanksteg mellan fötterna. Berätta för eleverna att sprida sina fötter så de kan passa en fot mellan dem. Hjälpa barn fokus på att hålla sin vikt fördelas jämnt mellan båda fötterna med båda benen lika visade sig.

• Visa dina elever femte position, där den främre fot korsar helt över den andra. Berätta för dem att göra hälen på främre foten touch tårna i den andra. Se till att de inte tvingar deras valdeltagandet från knäna i denna position. I stället fokusera på att vrida från höfterna.