mynewspapers.net

Hur man tystnaden växa rum buller

Hur man tystnaden växa rum buller


Inrätta en inomhus växa rum är ett bra sätt att vårda växter annars inte kan överleva i er regions naturliga klimat. Även temperatur och belysning är uppenbara oro för en inomhus växa rum, så är ljudnivån. Ljudvågor har en negativ inverkan på tillväxten av vissa växter. Genomföra några av stegen nedan är absolut tillrådligt, men oavsett om du väljer att genomföra dem alla beror på din budget och farhågor om ljudvågor i din växa rum.

Instruktioner

• Köp ark av mass-lastat vinyl och lägg dem över golvet i din växa rum. Låg tjock matta på toppen. Detta hindrar ljudet genom golvbrädorna.

• Dubbel glasyr alla fönster på rummet att växa. Detta har den dubbla fördelen med blockera externa ljud, samt öka luftfuktigheten.

• Täck varje fönster med ljudisolering skum, som Auralex. Igen, Detta förhindrar yttre buller att ange din växa rum och även minimerar den ljus kommer in.

• Köpa en ljuddämpare för din fläkt. Dessa fan bilagor finns i olika storlekar (normalt 6-, 8-, 10 - och 12,5-tums storlekar), så du sannolikt att hitta en lämplig för din fläkt.