mynewspapers.net

Hur man trycka på gemensamma anläggningar för lampolja

Hur man trycka på gemensamma anläggningar för lampolja


Vanliga växter såsom solrosfrön, jordnötter, soja, lin och pumpa trycks enkelt från frö att producera hemmagjord lampolja. Pumpafrön, exempelvis innehåller ca 45 procent olja. Gemensamma frön är riklig, och många är lätt att samla vilda eller växer i din trädgård. Att trycka på olja från vanliga växter innebär förvånansvärt låg teknik. En skruv press är all du behov till manuellt producera lampolja från frön. Från och med 2010 var priset för en manuell olje tryck eller expeller ca £97.

Instruktioner

• Tvätta £ 1 av frön med vatten för att ta bort all smuts, sand och stenar. Du kan samla in frön från växter du växa eller köpa dem i lösvikt från en naturliga livsmedel butik. Rinna av i en sil, och solen torr. Konstgjorda torkningsmetoder kan torka ut frön, så de kommer inte att producera olja.

• Montera manuell olja pressen på bordet. Vissa har en justerbar skruv som stramar, medan andra är skruvas fast ordentligt i en styrelse som du sedan kan klämma till en tabell eller kök räknare. Följ alla instruktioner till manuell olja tryck på tillverkaren.

• Fyll en liten oljelampa med 5 gram av olja. Montera lampan under olja extractor tryck på buren. Tänd lampan med matcher. Värme tryck på buren i 10 minuter.

• Häll fröna till utsäde inlet. Aktivera vev för foder och tryck frön i tryck på buren. Låt Oljelampan bränna hela tiden du utvisa. Värme tryck på buren förbättrar utvinning genom kondensering oljan. Lampan kommer att använda ca 5 gram olja per timme.

• Placera tratten under tryck på buren för att droppa olja i en glasburk. Vev din manuella olja tryck att uttrycka olja. Beroende på vilken typ av frön som används, kan du samla om en kvart av olja i en halvtimme. Överföra färdiga olja till en större behållare om du önskar.

• Ställ in färdiga olja åt sidan att bosätta sig i rumstemperatur. Täta med den burken locket när oljan är cool. Rensa ut alla växt rester från tryck på buren. Denna överblivna rester kallas även tryck på tårta.