mynewspapers.net

Hur man tränar tyska Wirehair jakthundar

Hur man tränar tyska Wirehair jakthundar


Tyska Strävhåriga pekare var bred av tyskarna från olika raser som allrengöringsmedel jakthundar som kan hantera alla uppgifter i alla väder. De liknar tyska Stenografien pekaren men har en tjock, hård päls som skyddar pekarna i alla typer av hårt väder. Pekare är lojala och snabb inlärare, men behöver massor av övning och kanske inte är lämpligt för varje familj.

Instruktioner

• Motion pekaren ymnigt eller säga adjö till ditt hus och möbler. Utan jobb att göra, kommer att Strävhåriga pekare gräva upp din trädgård, riva upp ditt hus och orsaka allmän oordning. En ung pekare måste minst två timmar av fullt utvecklad körs dagligen. Detta kan inkludera utbildning.

• Umgås valpen pekaren. Alla valpar måste vara socialiserade att alla situationer som det kan utsättas när hon är 16 veckor gammal. Jakthundar måste därför utsättas för skottlossning som valpar så de inte är skrämd av ljudet när först exponeras på flera månader eller år.

• Lär din wirehaired pekpinnen grundläggande färdigheter som minns. För att undervisa ett avstånd återkallande, starta genom att lära en mycket kort minns att introducera din hund till kommandot. Göra utbildning positiv så att valpen är spännande att komma kör dig från vart han är. Börja träna på en koppel så att valpen gör misstag, kan du ringa honom tillbaka till dig. Om valpen inte kommer att komma, inte använda ordet. Detta kommer att lära valpen att ordet betyder ingenting. Eftersom jakt kommer att kräva din wirehaired pekpinnen att resa stora avstånd från dig, använda en visselpipa i stället för ett ord för senare utbildning.

• Lär din valp att hämta. Du kan börja med leksaker eller bollar och gör det till ett spel. Ta fram Hämta leksaker bara när du ska interagera med pekaren. Inte lämna dem liggande eller de kommer inte ha någon speciell innebörd. Börja med två identiska leksaker så att din hund kommer att släppa först när du ger andra. Säga "drop" som han droppar för att sätta "drop" på kommando. Så småningom bygga upp till äkta bird leksaker.

• Rådfråga en professionell jakt hund tränad om du känner dig överväldigad. Det finns flera typer av utbildning, varierande i metod och plats. Vissa utbildare kommer till ditt hem medan andra håller läger var du skickar din hund för utbildning.