mynewspapers.net

Hur man tränar tyska Strävhåriga pekare

Hur man tränar tyska Strävhåriga pekare


Vorsteh är intelligent som aktiva och vänlig. Omsorg och konsekvent utbildning i tidig ålder är en nödvändighet för denna ras. Deras intelligens gör dem utmärkta kamrater när de är utbildade, men det kan också försvåra utbildning. Hundägare måste inse vad som krävs och göra ett åtagande innan du lägger till en vorsteh till sina hem.

Instruktioner

Internutbildning

• Sätta din hund i sin låda när dess uppmärksamhet inte är upptaget eller underhöll. Du kommer fortsätta tills din hund är rumsren. Ingen fri roaming i huset ensam är tillåten.

• Ta bort din hund från sin låda regelbundet för att ta det utanför. När du spelar eller krama med din hund inne, ta regelbundna näbbar att gå utanför. Använda en koppel, ta den där du vill att det ska lindra själv. Detta ger det möjligheter att lindra själv och förstärka att det ska göras utanför. Använda en hund behandla eller hund leksak som belöning.

• Utöva din vorsteh flera gånger om dagen. Detta inkluderar en kör eller promenad och spela utanför. Intelligenta hundar som denna behöver fysisk och mental stimulering hela dagen. Detta hjälper upprätta en potta rutin utanför och upprätthålla framgång för din träning.