mynewspapers.net

Hur man tränar tappra vinrankor

Hur man tränar tappra vinrankor


Tappra vinrankor är en korsning mellan en vild druvsorter, Vitis riparia och en tabell druva som liknar Concord druvor, Fredonia. Resulterande frukten av den tappra druvsorter är en blå tabell druvor som växer i små klasar med små enskilda druvor. Druvsorter är härdig, men kan drabbas av mögel. Använda Valiant druvor att njuta av utkommit vinstockar, kock i gelé eller tryck till druvsaft.

Instruktioner

• Driva ett 6,5 fot trä inlägg till marken med hjälp av en post förare, begrava botten foten av inlägget i marken. Placera post föraren över trä posten och hålla i handtagen på vardera sidan, tryck post föraren ner i snabba rörelser flera gånger att köra post i marken. Upprepa med det andra trä inlägget 5 fot bort från först.

• String två horisontella linjer av stängsel tråd mellan de två inlägg. Lägre kabeln bör vara 3 fot över marken och ju högre en 2 fot över lägre tråd. Wrap ena änden av kabeln runt det första inlägget i fäktning, dra tautly och vira runt det andra inlägget.

• Driva en påle i marken bredvid en ung tappra druvsorter ännu inte 3 fot lång. Säkra rottingen av vinstockar som insatsen med trädgård garn, omslag runt både sockerrör och bål och knyta garnets i en dubbel knut.

• Träna växande sockerrör till nedre och övre ledningarna när det växer till över 3 fot lång, med trädgård snöre för att knyta runt sockerrör och den punkt där den möter varje tråd. Rensa bort alla horisontella grenar som växer under eller över botten tråd. Skär den horisontella grenar som växer längs nedre tråden tillbaka till den andra bud du se växer på grenen. Rottingen nu utbildas att växa rakt och den första horisontella grenar kommer att utbildas att växa längs nedre tråden.

• Beskär den mogna tappra druvsorter så den bara har vinstockar växer längs de nedre och övre ledningarna, inte mellan trådarna, att hålla vinstockar utbildade att växa längs trådarna.