mynewspapers.net

Hur man tränar i Muay Thai kickboxningMuay Thai började i Sydostasien och är nationalsport i Thailand, rik historia och kulturell relevans. Muay Thai är en av de mest våldsamma formerna av stand-up kampen utbildning som finns idag och utbildning kan vara både mentalt och fysiskt krävande. Utövare av sporten gör användningen av knytnävarna, armbågar, knän och smalbenen för att slå sin motståndare, målet är att orsaka skada och potentiellt slå dem medvetslösa. Utbildning Muay Thai kan vara både givande och utmanande process.

Instruktioner

• Hitta ett lokalt Muay Thai gym. Med den utbredda populariteten Muay Thai inom världen av Mixed Martial Arts (MMA) erbjuder många gym Muay Thai klasser förutom andra kämpar konst om du inte hittar en Muay Thai--särskilda gym.

• Öva tekniker med upprepning och tåg med precision. Alla strejkerna har särskilda ändamål och ingen av dem är avsedda att kastas vilt eller utan teknik. Öva grundläggande tekniker först lära dig att vara beräknade, skarpa och farligt med din strejker. Alltid vara säker på att bära din huvudbonad, ett språkrör och hand wraps, liksom 454gr handskar, en ljumske beskyddare och shin guards.

• Träna med så många andra fighters som möjligt, att använda de olika teknikerna genom Thai pad borrar, sparring och väska arbete. Ställa frågor av erfarna utövare och utnyttja någon tid att träna en och en med instruktören.

• Träna konsekvent. En av de enklaste sätten att glömma tekniken och att förlora din kondition är att vara inkonsekvent. Träna tre gånger i veckan för att börja och när din nivå kondition förbättras, öka intensitet, varaktighet och frekvens av dina träningspass.

• Vila skadade och ömma muskler och ta hand om din kropp. Inte träna om du har en gnagande skada som måste läka som det troligtvis bara kommer att öka den tid som du inte kan träna när skadan blir värre. Återfukta och får massor av sömn.