mynewspapers.net

Hur man tränar för ett Aerobesque i Cheerleading

Hur man tränar för ett Aerobesque i Cheerleading


En aerobesque är en utökad stunt i cheerleading som kan utföras i ett co-ed partner stunt eller i all-girl dvärgväxt, antingen med två baser eller tre. Även om det inte kräver nästan så mycket flexibilitet som klack stretch, Skorpion, eller pil och båge, kräver en aerobesque en betydande mängd nedre ryggen styrka och balans.

Instruktioner

Hur man tränar för ett Aerobesque i Cheerleading

• För att få en bra aerobesque, det är viktigt att stärka korsryggen, eftersom dessa muskler är vad du använder för att hålla upp benet utsträckt. Detta kan ske antingen genom att gå till ett gym och använda maskiner, tumbling (eller andra aktiviteter som kräver betydande tillbaka styrka) eller göra at-home övningar, såsom liggande ben väcker.

• Din kärna--vilket inkluderar din övre och nedre mage, lägre rygg och obliques--är avgörande för att hjälpa upprätthålla och förbättra balansen. Förutom att arbeta nedre delen av ryggen, skulle det vara bra att använda program som Pilates och yoga som arbetar för att stärka hela midsection.

• Ta en övning, såsom löpning, som kräver användning av musklerna i nedre ryggen, utmanar din balans och ger dig en aerob träning också. Ju mer vältränad du är, desto lättare blir det för dig att hålla din position med lätthet och grace.

• Använda en midja-högt bord eller en stol för att stödja benet utsträckt öva din aerobesque. Det är användbart att göra uppsättningar av fem, med ställning för så länge du kan. Öva dessa varje dag, minst en gång om dagen.

• När du kan hålla din aerobesque utan hjälp av en tabell, du bör öva på golvet och sedan med stunt grupp eller partner. Blir det mer vätska desto mer du kör stunt med din grupp.