mynewspapers.net

Hur man tränar en valp till sömn

Hur man tränar en valp till sömn


Att hämta hem en ny valp kan vara en spännande tid för alla inblandade. Denna nya medlem av familjen kommer att ta med honom glädje, kärlek och kul. Men också räkna med detta nya paket av glädje att få många sömnlösa nätter. Som en valp kan under dagen, förstår så söt och gosig att det oftast tar ca 16 veckor innan valpen kommer att sova hela natten. Med lämpliga steg, kan du träna din valp och gå mot mer rofyllda nätter.

Instruktioner

Hur man tränar valpen att sova hela natten

• Övervaka och styra valpens aktiviteter på kvällen innan läggdags. Istället för att låta honom ta kvällen tupplurar, hålla din hund aktiva genom att spela med honom, tar honom på en promenad eller bjuda in gäster över. Dessutom begränsa valpen från att äta eller dricka innan läggdags att förhindra sen natt badrum raster. Precis innan valpens läggdags, ta honom utsida för att befria sig själv.

• Förbereda det sovande läget. Den idealiska platsen för en valp lådan är i sovrummet så att valpen kan känna sig bekväm och säker. Valpar är också mer benägna att ställa in din sömn när de sov i samma rum. Om detta inte är möjligt, förbereda lådan i ett annat rum några lugna bakgrundsljud, som vitt brus eller lätt musik. Om din hundvalp är i ett annat rum, måste du kolla honom hela natten att ta honom till pottan som behövs. Har allt som behövs för en sen natt promenad lätt tillgängliga för snabb hämtning mitt i natten.

• Schemalägg nattliga potta raster. Ju yngre pup, desto mer behöver han ofta kommer att befria sig själv. Ställa in ett alarm för att väcka dig varje par timmar--om varje två timmar för en sju till nio-vecka-gammal valp, minska i frekvens med stigande ålder. Genom att ange ett schema för att ta din hund ut, kan du kontrollera situationen och din hund lär inte den dåliga vanan att skälla för att vakna mitt i natten.

• Justera hur du hantera sena potta raster. Sena potta raster bör inriktas på att få valpen till utsedda potta paus plats och få honom att befria sig själv. Detta är inte tid att spela spel, foder eller ens prata mycket att valpen eftersom dessa njutbara aktiviteter kan uppmuntra en valp att fortsätta att vakna hela natten. Om han somnar medan utanför, väcka honom och uppmuntra honom att befria sig själv innan han återvände inuti.

• Reagera snabbt på hans skällande. Om din nya valp börjar skälla mitt i natten, kan han signalerar att han behöver för att befria sig själv. Även om du inte vill honom att börja en vana att vakna du med skällande, är det viktigt att ta honom utsida för att göra sin verksamhet. Om han smutsar sin låda, hindrar det inbrott din sällskapsdjur.