mynewspapers.net

Hur man tränar en tysk herdepuppy för en konformation Show

Hur man tränar en tysk herdepuppy för en konformation Show


En konformation hund show är en tävling för bästa för ras, vilket innebär att ett djur för att vara berättigad måste uppfylla kraven för en viss ras höga standard. För den tyska herden, starka färger är att föredra och någon vit färgning är inte stödberättigande. Hunden bör ha en tjock, muskulös ram med en mjuk kontur som är utan några skarpa vinklar. Ägarna bör börja konformation utbildning tidigt, även om den tyska herden är i allmänhet mycket lyhörda för utbildning i alla åldrar.

Instruktioner

• Börja genom att belöna valpen när den är i stående ställning. Valpen bör stående framför ägaren med nosen pekar mot din högra hand. Använda klickern och belöna den tyska herden med minimal vocal kommandon. Använda handsignaler snarare än kommandon där så är möjligt; Detta är att föredra under konformation showen.

• Öva flyttar valpens huvud till önskad stående position. Förstå valpens munkorg försiktigt mellan fingrarna. När det blir bekväma och visar inget motstånd, använda klickern och belöna valpen med en behandla.

• Flytta valpens huvud något till vänster med lätt tryck med fingertopparna snarare än fysiskt flytta huvudet. När valpen svarar på trycket genom att flytta huvudet till vänster, använda klickern och belöning med en behandla. Öva på att flytta valpens ben i rätt läge endast röra extremiteten ovanför armbågen.

• Belöna Schäfer valp för trav under en promenad, och framsteg genom att kasta godis framför valpen när hon gick för att få det brukade följande utan att titta på ägaren direkt. Om en hund ser till ägaren när trav runt ringen på en konformation show, kommer det ofta att kasta sin takt ur balans, vilket kan resultera i avdrag för poäng.