mynewspapers.net

Hur man tränar en Cockerpoo valp

Hur man tränar en Cockerpoo valp


Cockapoo, en kombination av en cocker spaniel och pudel, är en designer som har varit populära sedan 1960-talet, enligt webbplatsen Dogtime. Många föräldrar få deras cockapoos som valpar och har många frågor om hur man tränar sina nya tillägg. Utbildning är en viktig del av livet för någon valp som har ägare som vill ha en skötsam, balanserad hund. Dock utbildning måste göras på ett sätt som uppmuntrar och stimulerar valpar, eller är det ofta misslyckade. Lyckligtvis, det finns sätt att förvandla din Cockerpoo valp till en skötsam, lydiga vuxen.

Instruktioner

Tryck på din Cockerpoo valp på sina fötter, huvud och öron ofta. Cockapoos kräver regelbunden grooming, som många har en massa hår. Hantera din Cockerpoo valp i dessa ofta känsliga områden hjälper grooming förekomma mer smidigt och utan incidenter. Dessutom börja borsta din Cockerpoo vid ung ålder, eftersom hans hår kräver dagligt underhåll bo matta-fri.

• Hålla valpen Cockerpoo i hans låda när du inte kan övervaka eller hjälpa till med potta-utbildning, föreslår Camano Cockapoos hemsida. Att hålla cockapoo i en låda kommer att avskräcka honom från att eliminera inne i hemmet, eftersom han måste ligga i sitt avfall om han gör så. Därför väljer en låda som bara är tillräckligt stor för valpen att stå upp, vända sig och ligga ner i---för en Cockerpoo, lådan bör vara relativt små. Om lådan är för stor, kan cockapoo valp gå ifrån sin röra, att helt besegra syftet med spjällådan-bildning.

• Förhindra din Cockerpoo valp från att bita av skrek "AJ" varje gång han nibbles handen, föreslår Camano Cockapoos. Liksom de flesta valpar har cockapoos naturliga tandsprickning instict. Men om detta beteende inte ändras som en valp, kommer att den följa honom in i vuxenlivet.

• Träna din Cockerpoo att hålla bort soffor eller andra möbler eller träna honom att använda ramper att gå på möbler i stället för att hoppa upp, om ni tillåter din hund att sitta med dig i soffan. Som små hundar är cockapoos benägna att skada när du hoppar från höga objekt; därför antingen lära din att hålla bort eller ger en ramp så inte behöver han hoppa ner och riskera att skada sin rygg, ben eller fötter. Driva din valp av soffan och säger "nej" om du vill att han ska hålla sig borta. Om ramp utbildning, hålla en behandla framför valpen att locka den att gå upp. Ge honom en behandla och beröm honom när han når upp.

• Umgås din Cockerpoo valp genom att införa honom till andra djur och människor i unga år. Cocker spaniels och poodles är allmänt sociala hundar. Men de båda har en tendens att bli blyg och skygg om inte ordentligt socialiserade. Låt din Cockerpoo att interagera med människor. När han har fått sin valp vaccin, uppmuntras socialisering med andra hundar.