mynewspapers.net

Hur man tränar en Basset Hound valp att hämta en leksakBasset hound valpar är ökända för att vara ovanligt långsamt, envis och svårt att träna. Som medlem i familjen hund, dock har din basset hound valp en mycket angelägen luktsinne och en diehard kärlek för att jaga allt som rör sig. Utbildning din basset hound valp att hämta en leksak är en enkel sak att utnyttja dess instinkter och kärlek i jakten.

Instruktioner

• Placera din basset hound valp i vardagsrumsgolvet. Sitta ner med det och använda en njutning för att leda valpen runt i cirklar för att bedriva sitt intresse. Använd en upphetsad tonfall för att hype din basset hound valp upp.

• Visa din basset hound valp leksaken. Våg och vicka det nära golvet. Valpen basset hound kommer instinktivt pounce och försök att fånga bollen. Gå vidare när valpen är väldigt glada och nöjda.

• Rulla bollen ifrån dig längs golvet. Valpen basset hound kommer instinktivt att jaga allt som rör sig och kommer att jaga bollen. Uppmuntra det att plocka upp bollen och föra den tillbaka med en högfrekvent, glada ton.

• Smeta bollen med lite jordnötssmör om din basset hound valp visar inget intresse. Detta gör att valpens exceptionellt skarpa luktsinne att ändra sin inställning.

• Crouch ned låg på golvet när valpen jagar bollen och plockar upp. Använd en högfrekvent, upphetsad röst för att ringa din basset hound valp tillbaka till dig. Ditt öppen, låg kroppsspråk kommer tratt valpen nära dig.

• Erbjuda valpen en behandla i utbyte mot sin boll när det blir nära dig. Ge inte behandla tills valpen ger dig bollen.