mynewspapers.net

Hur man tränar att göra en college hejarklacken

Hur man tränar att göra en college hejarklacken


Även om varje college hejarklacken kommer att ha åtminstone lite olika krav för tumlande, dvärgväxt och även kroppsstorlek, delar de många av de samma förutsättningarna. I allmänhet college cheerleaders förväntas ha minst grundläggande stående och kör tumlande, tillsammans med förmågan att delta i en mängd olika stunts som antingen en bas eller en flyer. Manliga stunters och tumlare har olika styrka och kroppen storlek förväntningar, liksom kvinnliga baser och flyers.

Instruktioner

Hur man tränar att göra en College Cheerleading trupp

• Det är oerhört viktigt för alla college cheerleaders att vara i god hjärt-form, eftersom de måste ha uthållighet att fortsätta tumlande, dvärgväxt och jublande genom spel som kan köra fyra timmar lång. Detta uppnås genom kontinuerlig, utmanande aerob träning, som kör, cykling, simning och spelar sporter som basket eller fotboll. American College of Sports Medicine rekommenderar anställa konditionsträning tre till fem dagar i veckan med varje session varierar i längd från 20 till 60 minuter. (se första referens)

• Det är viktigt för alla cheerleaders, men framför allt för baser, att använda vikter eller motstånd utbildning för att vinna och förbättra muskeltonus. Trumling och dvärgväxt, även om de aerobt krävande, kräver en hel del av muskeln. Gör någon av dessa konsekvent (minst ett par gånger i veckan) är ett bra sätt att öka hjärt- och muskulös fitness.

• Flexibilitet är ett måste för flyers, särskilt i ryggen, hamstrings och höften flexors. Det bästa sättet att öka detta är att praktiken grenslar sitter, delar upp på båda sidor och i mitten och bakåt böjar (bridges) minst en gång om dagen. Efter stretching, börja långsamt försöker dra stunts som hälen sträckor, scorpions och båge-n-pilar.

• Balans är en viktig del att slå och finslipa stunts, både för baserna och flygblad. Ett flygblad har för att kunna hålla sin balans i luften, ofta på en fot i positioner de flesta människor inte kan även balansera på marken. Baser, har å andra sidan, för att kunna hjälpa till att balansera flyer och hålla sin egen balans samtidigt som du håller en annan person. (Se resursen längst ned för balans övningar.)

• Vissa högskolor har vikt eller kropp tjock delen kraven för deras cheerleading landslag, delvis för att upprätthålla en standard av fitness och delvis eftersom många av dem använder gröda-top uniformer. Du kan kontrollera cheer riktlinjerna, som ofta finns på skolans cheerleading hemsida, för att avgöra huruvida din vikt för närvarande faller i ett godtagbart intervall.

• Om du inte har erfarenhet tumlande eller dvärgväxt, kan du enkelt hitta cheerleading och gymnastik gym i ditt område via Internet. De flesta gym erbjuder tumlande klasser för tumlare på alla nivåer, och många har personalen till hands som kan bistå i undervisningen dvärgväxt tekniker.