mynewspapers.net

Hur man tråd spindeln på en gammal singer symaskin

Hur man tråd spindeln på en gammal singer symaskin


Återfyllnad tråd på en antik Singer symaskin bobbin spindel är en enkel process när du förstår skillnaderna mellan de gamla treadle maskinerna och moderna. Form av spolen är en förändring. Snarare än en runda metall eller plast rullar är spolen en lång metall axel med två runda plattor på slutet. Också, spolen passar in i sitt eget hölje, en smal slang, innan du placerar det i maskinen.

Instruktioner

• Ta bort tomma bobbin spindeln från metallhöljet. Leta upp spolen rullmaskinen, oftast på rätt framsidan av maskinen. Det blir en hållare bobbin spindeln snäpper.

• Vrid vredet i centrum av balans hjulet, disengaging hjulet och förhindrar att den kör nålen. Du måste också dra spolen rullmaskinen fram så att det engagerar bältet.

• Dra tråden från spolen på toppen av maskinen, dra den ner till spolen rullmaskinen. Fäst spolen i rullmaskinen, sedan knyt tråden säkert till spolen. Var noga med att slinga tråden över små foder spaken som kommer att flytta fram och tillbaka, laddar spolen jämnt.

• Starta maskinen genom att ge balans hjulet en sväng och arbetar på pedalen. Balans hjulet kommer att vända, utfodring tråden på spolen. När spolen är full, ta bort den från winder, klipp tråden och dra åt vredet på svänghjulet att återgå maskinen till sömnad läge.

• Skjut in såret spolen i metallhöljet, se till att lämna en längd av tråd utanför.

• Dra tråden genom V-formade spåret längs ena sidan av fallet. Fånga tråden under fliken lilla metall.

• Skjut höljet och spolen i kortplatsen under nålen församlingen, tråden ligga lös. Bild frontplatta stängd, slå sedan balans hjulet att föra trådade nålen ner till fångst undertråd tråd. Är du redo att sy.