mynewspapers.net

Hur man tonen på baksidan av lårenAtt få starkt och välväxt ben inte bara hjälper dig i dagliga aktiviteter, men gör att du kan känna dig säker i shorts och klänningar. Gluteals, hamstrings och quadriceps är de viktigaste musklerna i lår. Baksidan av benen utgör de inkräktar musklerna. Tänk på att även du kan tona baksidan av låren med motstånd och styrketräning, att avlägsna fett kräver ett reducerat kaloriintag tillsammans med konditionsträning.

Instruktioner

• Göra en etapp cirklar. Detta är en Pilates motion som toner på baksidan av låren. Lägga på en yogamatta, platt på rygg. Upp med händerna längs sidan av kroppen med handflatorna. Peka höger fot mot taket och rotera den utåt. Skapa en cirkel med att foten av i huvudsak spåra det i taket. Flytta bara benen medan du gör detta. Göra detta fem till 10 gånger i en riktning och växla till den andra riktningen och göra samma sak. Upprepa detta med det andra benet.

• Mål hamstrings genom att utföra broar. Fastställa om en yogamatta. Ligga platt på rygg med fötterna platt på golvet och knäna och böja. Tuck höfterna uppåt, luta bäckenet och skjuta fram till din kropp är i linje med axlar och knän. Håll din kropp i denna position i fem sekunder. Krama skinkorna och sänka ner sakta till utgångsläget. Gör denna övning 15 gånger i rad.

• Utföra utfall medan du håller hantlar i händerna. Detta Blaster låren och toner dem upp snabbt. Stå rak med fötterna i höftbredd. Håll en hantel i varje hand. Idealvikt hantlar beror på din egen kondition men fem pund för varje hantel är en bra start vikt. Utfall framåt långsamt med din högra benet. Sänk kroppen så att knät är ovanför fotleden. Böj tillbaka benet och fördela vikten jämnt. Håll i 30 sekunder och upprepa på andra benet. Göra tre uppsättningar av 12 upprepningar.

• Hantel knäböj. Vanliga knäböj tonen på baksidan av låren men med hjälp av hantlar får resultat snabbare. Hålla fem till åtta pund hantlar i varje hand. Stå med lätt böjda knän. De bör vara om skuldra bredd isär. Sänka din kropp ner långsamt tills låren är nästan parallell med golvet. Håll den Posen och höja din kropp tillbaka upp långsamt. Utföra tre uppsättningar av 10 repetitioner.