mynewspapers.net

Hur man tjänar pengar på att skriva hemTjäna pengar hemma genom att skriva artiklar, skriva en e-bok eller gör enkla datainmatning för en online säljare. Med konstant prat om att tjäna pengar online genom att skriva, är det svårt att välja mellan ett legitimt jobb eller hem affärssystem och en bluff. Kom alltid ihåg du ska aldrig behöva betala för ett jobb. Om ett företag vill anställa dig, kommer det att betala för ditt arbete, inte tvärtom.

Instruktioner

• Överväga att skriva artiklar för webbinnehåll. Det finns många företag online som erbjuder intäktsdelning eller royalties. Vissa företag, som efterfrågan Studios och Associated Content, erbjuder upfront betalningsalternativ samt intäktsdelning. Detta är dock absolut inte en bli rik snabbt system. Skriva artiklar är hårt arbete och kan vara tidskrävande. Hur mycket pengar du gör hemma att skriva artiklar kommer att bero på kvantitet och kvalitet av dina artiklar, samt hur många åsikter dina artiklar får och hur ofta annonsklick är gjorda av tittare.

• Skriv en ebook-- eller skriva flera e-böcker! Dela dina kunskaper med världen och på samma gång tjäna pengar på hem att skriva. Om din specialitet är Djurvård, skriva en e-bok som förklarar hur man klipp ditt husdjur naglar. Kanske har du en hemlig för att spara pengar i affären; Dela den. Innan du kan tjäna pengar med din ebook, måste du skriva den. När din ebook är skriven, publicera det på nätet på en av de webbplatser som föreslås i resurserna. De är alla fria att publicera; dock tar var och en ut en avgift varje gång din eBok säljs.

• Många online säljare behöver data träder maskinskrivare för att ladda upp sina produkter eller att ta emot beställningar via telefon och skriver dem i deras system. Sök radannonser online på webbplatser som Craigslist eller Newsday för datainmatning jobb att göra pengar på hem att skriva. Går inte med alla företag som ber om pengar förskott; Detta är bedrägerier. Legitima företag som anställer data träder maskinskrivare frågar inte efter några pengar. Blivande medarbetare kan behöva köpa nödvändiga utrustning förskott, till exempel en telefon headset.