mynewspapers.net

Hur man tjänar pengar med cricut vinyl

Hur man tjänar pengar med cricut vinyl


Cricut maskiner är personliga cutting system som använder digital patroner för att programmera maskinerna för att klippa ut olika former. Maskinen är särskilt populärt bland scrapbookers, som uppskattar att ha många former finns inprogrammerat i en patron som kostar ungefär samma som enskilda dör för stansning maskiner. Cricut kan inte klippa så många material som stansning maskin, men det kan skära mycket intrikata former i det material som är kompatibel, inklusive lakan av vinyl i många olika färger. Denna vinyl är lim-backed och lämplig för otaliga projekt, bland annat heminredning, skyltar och scrapbooking. Med fantasi och hårt arbete, kan du göra tillräckligt med pengar med Cricut vinyl att betala för din maskin och tillbehör många gånger.

Instruktioner

• Design säljbara projekt. Läs craft tidskrifter och webbplatser för idéer. Bläddra diskussionsforum för inspiration, som ofta inlägg bilder av deras färdiga projekt. Vissa forum har meddelandetrådar för craft fair leverantörer att jämföra anteckningar om vad säljer och vad som inte. Maximera din vinstpotential genom att välja projekt som är snabba att slutföra och att använda så få leveranser som möjligt. Överväga att projekt som blandar Cricut vinyl med andra, billigare material.

• Undervisa en klass. Kontakta chefer på lokala hantverksbutiker och erbjuder att undervisa en klass om att göra ett av de projekt som du har designat. Föreslå att butiken marknadsföra din klass till kunder så att det kommer vinst från försäljning av Cricut maskiner, vinyl och andra Cricut produkter medan du håller den avgift som tas ut till deltagarna. Pris klassen enligt kostnaden av material plus din vinst. Plan incitament som Cricut önskelista utskick till deltagarnas familjer som ett tack till affären för hosting klassen.

• Sälja färdiga Cricut vinyl projekt. Välj någon av de många försäljningsställen tillgängliga till konsthantverkare, online-auktioner till Internet hantverk butiker till annonser webbplatser. Hyra bord på lokala hantverk mässor, alltför. Även om hantverk mässor är vanligaste innan våren och sportlov, det är inte ovanligt för festivalen planerare från skolor, hus av dyrkan och gemenskapens organisationer att hyra bord till hantverkare och andra leverantörer.

• Sälja bitar av din Cricut vinyl projekt som byggsatser för konsthantverkare att slutföra själva. Mål människor som älskar att hantverk men som saknar tid eller fokus att göra projekt från början till slut. Skriv tydliga instruktioner för att sätta projektelement ihop. Sälj byggsatser genom de samma arenor som avslutade projekt.

• Blogg om din Cricut vinyl projektidéer och avslutade projekt, och om ditt crafting liv i allmänhet. Locka läsare genom att ge bort enkel projektidéer, men ta ut en liten avgift för mer komplicerade sådana. Omräkna din blogg genom att delta i reklam program som visar annonser på din webbplats eller genom att registrera dig som affiliate med hobbybutiker och craft produkttillverkare och skriva om sina produkter.