mynewspapers.net

Hur man tjänar pengar med betala-per-kalla siffror

Hur man tjänar pengar med betala-per-kalla siffror


En pay-per-kalla nummer – vanligtvis ett 800 eller 900-nummer – är ett tal som människor samtal för att få specifik information. Samtalet de gör kostnaderna antingen en fast avgift eller en per minut avgift, som tas ut av sina kreditkort eller telefonräkning. Dessa typer av nummer är gemensamma för chatt, teknisk support och psykiska råd, tillsammans med många andra program. Om du har information som är värt något för människor, kan du tjäna pengar med betala-per-kalla siffror.

Instruktioner

• Bestämma affärsmodellen för ditt pay-per-call-nummer. Till exempel, ska du tänka om vilken information du ger, hur mycket du vill ta betalt för det och om de som ringer kommer att tala med en levande person eller få en inspelning. Ett 900 nummer debiterar direkt till uppringarens telefonnummer, medan 800-nummer kommer att uppmana de som ringer kan ange ett kreditkortsnummer och ladda som.

• Ställ in pay-per-call-nummer. Du måste registrera dig med ett företag som tillhandahåller denna tjänst, betala en engångsavgift startavgift och en extra månadsavgift underhåll. Företaget ställer in din linje att vidarebefordra ett meddelande eller ett visst telefonnummer.

• Hyra operatörer att ta samtal. Om du vill att de som ringer att tala till någon live-som ger dig möjlighet att tjäna mer pengar om de betalar per minut – du kan anställa människor att ta samtal. Leta efter människor som är utbildade i tjänsten som du ska ge. Om du skapar en linje som psykiska råd, t.ex en potentiella arbetstagare ger dig en psychic reading.

• Annonsera ditt nummer. Du kan använda webbplatser och Internetmarknadsföring, eller placera annonser i lokala tidningar. Du kan också skriva ut numret på matchbooks eller flyers som du svimmar. Matcha din reklam metod med vilken typ av publik du har – annonsera en psychic linje i en New Age tidning och annonsera en vuxen telefonlinje på dryck glasunderlägg på en klubb.