mynewspapers.net

Hur man tjäna pengar sälja fotografi bilderEn bild kan vara tusen ord, men hur mycket det är värt monetärt kan variera oerhört. Lyckligtvis, även nya fotografer kan göra pengar på att sälja foto nuförtiden, tack vare internet och en media-mättade värld som längtar skarpa bilder. Det finns många sätt att tjäna pengar sälja fotografi och med tillräckligt med tid och ansträngning, är det möjligt att använda var och en av dessa försäljningsställen att förvandla top-notch fotografering till vinst.

Instruktioner

Sälja fotografi Online

• Överväga att sälja fotografier genom Stockbilder webbplatser som iStockPhoto eller fotolia.com. Intäkterna per foto är litet. men när många foton är skickat, säljs och säljs vidare, intäkterna kan lägga betydligt.

• Använda fotografier som inte godkänts av Stockbilder webbplatser genom att sälja dem på eBay. Via eBay, kan du välja att antingen sälja den digitala bilden, en utskrift av bilden eller en inramad utskrift av bilden.

• Skapa ett skyltfönster webbsida på en värdbaserad tjänst att sälja bilderna digital fotografering. Flera platser finns att ta ut en månadsavgift, men värd dina bilder på en ren, visuellt tilltalande webbplats. Köpare granska dessa platser och köpa fotografier från enskilda fotografer, baserad på priset fotografen bestämmer.

• Undvika att betala en månatlig avgift till en webbhotellet genom att skapa din egen hemsida. Fördelen med denna metod är full kontroll över försäljningen och web drift med liten eller ingen avgift för att köpa en domän. Nackdelen ligger i att skapa ett original webbplats som är lätt att navigera och visuellt tilltalande.

• Filial ut från helt enkelt sälja fotografier genom att visa din fotografering på online-produkter. CafePress.com är en webbplats där du kan ladda upp din egen bild, välja de produkter du skulle vilja sälja i din butik, och även välja priserna för produkterna. Företaget hanterar alla utskrifter och frakt till kunderna.

Sälja fotografering via Print och direkt

• Steg från online synpunkter genom att rikta tryckta tidskrifter. Tidskrifter är alltid på jakt efter kvalitet fotografier av personer, platser och saker. Forskning inlämning riktlinjer för enskilda tidskrifter innan du skickar.

• Förelägga lokala tidningar att lägga till ditt fotografi portfölj. Ofta, tidningar betalar inte bra för bilder, men möjligheten att säga ditt arbete publiceras i tryck kan skapa möjligheter i framtiden.

• Tänka utanför lådan. Plocka upp ett vykort, en bok eller gratulationskort och vänder det över för att hitta det företag som publicerar den. Kontakta företaget för att ta reda på om de skulle vara intresserade med ditt fotografi på sina produkter.

• Display och Sälj din fotografering på art visar, gatan mässor eller andra liknande Galleri handelsplatser. Ofta, detta kommer med en kostnad för kiosk uthyrning, men det är möjligt att ditt fotografi kommer att ta in mer än kostnaden för lokalen, och det kan vara ett utmärkt sätt att nätverk med potentiella kunder.