mynewspapers.net

Hur man titta på HD på en bärbar dator

Hur man titta på HD på en bärbar dator


Du kan uppleva den sharp bildkvalitet för HD-programmering på en 52-tums mittpunkten i ditt vardagsrum eller en bärbar dator kan du använda var som helst. Den bärbara datorn HDTV bevisar mycket praktiskt när du förlorar kabel, är hemma eller vill ha gratis HD-visar. En tuner, programvara och en antenn expanderar din bärbara dator från en Internet browser och arbete stationen till ditt bärbara HD underhållningssystem.

Instruktioner

• Få en laptop med HD-skärm. Laptop tidning rekommenderar att hitta en med en minsta upplösning på 1680 x 1050 bildpunkter och, för maximal kvalitet, en upplösning på 1920 x 1200 pixlar. Enligt Popular Science magazine bär de flesta laptop skärmar krävs upplösningen för HD-visning.

• Få en HD-mottagare som du kan infoga i port universal serial bus (USB) på datorn. Popular Mechanics profiler en sådan mottagare, Pinnacle PCTV HD Pro Stick.

• Infoga tunern till USB-porten på din bärbara dator. Anslut den inte till den bredvid nätsladd facket eller en annan port används för att ansluta andra enheter. Använda antennen som följde med din tuner. Du kan också välja en antenn som har ett "inomhus antenn märket" från Consumer Electronics Association (CEA) eller en "DTV" etikett på förpackningen. Anslut antennen till den koaxial anslutningen på tuner minnet.

• Installera programvaran som medföljde din tuner. Öppna programvaran. Placera din antenn och, om nödvändigt, den bärbara datorn på en hög, platta ytan eller nära ett fönster. I set-up-läge, skanna för over-the-air eller TV kanaler. Skriv i stationens fysiska kanal (1 till 69) för att ställa in en viss kanal. Hem-teknik Information ger en webbsida med fysiska kanalnummer för TV-stationer. (Se resurser).

• Använd upp och nedpilarna på datorns tangentbord eller fjärrkontroll eller ange den fysiska kanalen för att välja programmering.