mynewspapers.net

Hur man titta på arabiska filmer Online

Hur man titta på arabiska filmer Online


Från Buskis till avantgardet omfattar sfären av arabiska bio inte bara alla tänkbara genrer, men den kulturella och geografiska mångfalden av den arabiska världen själv. Och många arabiska filmer finns tillgängliga online. Flera källor är välkända i väst och arabiska webbplatser ger ytterligare innehåll.

Instruktioner

• Använda Netflix som den bästa källan för arabiska filmer som har producerats med normerna i Western DVD utgåvor och textade noggrant. Endast Internet-paketet var £5,10 per månad, från och med januari 2011.

• Hitta filmer av sämre kvalitet som har varit upplagda på YouTube eller Google video. Söka med hjälp av det arabiska alfabetet är det bästa sättet att hitta dessa filmer, men filmer du hitta kommer förmodligen inte vara textade. Filmer som inte har varit spridda i väst vara ofta tillgängliga på detta sätt.

• Gå till den fria Sotwesoora webbplatsen för arabiska TV visar och filmer. Denna webbplats har ett stort utbud av arabiska filmer och innehåller en sökfunktion som låter dig att mata in titeln antingen i arabiska eller transkriberas till det latinska alfabetet om du vet de vanliga translitterering av titeln på filmen du vill ha. Knappast någon av filmerna som finns på Sotwesoora kommer att vara textade, men denna webbplats kan vara den bästa online källan för filmer bara släppt i arabvärlden.