mynewspapers.net

Hur man titta på ABC-TV episoder Online

Hur man titta på ABC-TV episoder Online


Alla TV-apparater kommer i en nära framtid att kunna anslutas direkt till Internet. Datorer och TV-apparater kommer att slå ihop som en, så du kommer att kunna göra en sökning på samma enhet att du titta på "Desperate Housewives". Tills dess är det viktigt att veta hur man titta på din favorit episoder av ABC program online. Denna artikel kommer att berätta hur man gör så i fem enkla steg.

Instruktioner

Att hitta platsenLogga in på din webbläsare--Safari, Firefox eller Internet Explorer är förmodligen bäst att använda.Gå till http://abc.go.com/player/ som är ABC'S online webbplats som visar alla avsnitt av sina shower gratis. Du kan gå till andra webbplatser som Hulu, men det är inte nödvändigt eftersom ABC erbjuder sina egna exklusiva spelare och innehåll.

Hur man titta på ABC-TV episoder Online


Ladda ner ABC Full episod spelaren, som du kan göra genom att klicka på vänster sida av skärmen. Ett fönster kommer upp, måste du klicka på villkor och sedan "Tillåt" att ladda ner. Det är för både Mac och PC.Låt spelaren ta du till menyn för dina favoritprogram ABC. Det kan du titta på de senaste full episoderna av varje show och de flesta av de äldre.Med en S-video kabel, kan du också köra episoder av visar från datorn till din TV, så länge den har en S-videoingång. Det finns lite mer att inrätta på varje typ av dator och andra sätt att köra ljud så det låter bättre.