mynewspapers.net

Hur man Tie-Dye T-shirts med Sharpie markörer

Hur man Tie-Dye T-shirts med Sharpie markörer


Tie-Dying skjortor är ett roligt sätt för att ge en vanlig T-shirt en cool, spiral design. Traditionella tie-dying metoder kan göra en stor röra, men det finns ett riktigt enkelt sätt kan du göra tie-dye skjortor utan alla kladd och krångel. Allt du behöver är ett paket med olika färgade Sharpie markörer, gummiband och en sprayflaska tvättsprit. När gnugga alkohol kommer i kontakt med Sharpie markör bläck, skapar det en kemisk reaktion som orsakar färger blöda.

Instruktioner

• Dra ihop en del av tyg från skjortan. Linda gummiband runt tyget. Du kan figursätta så många gummiband som du vill. Använda många gummiband för att skapa snäva spiraler. Använd färre gummiband för att skapa bred spiraler. Avsnitten mer du drar tillsammans med gummiband, mer spiraler skjortan kommer att ha.

• Färg gummit Bandad avsnitt av tyg med din markörer. Du kan färga den hur du vill.

• Fyll en sprayflaska med tvättsprit. Lägg tröjan ut i ett väl ventilerat utrymme. Spraya gnugga alkohol på de delar av tröjan som var klungade tillsammans med gummiband. En liten stund börjar du att se färger köra tillsammans.

• Tvätta och torka shirt efter gnugga alkohol har torkat.