mynewspapers.net

Hur man testar saltvatten pooler

Hur man testar saltvatten pooler


Saltvattenspoolerna är favoriter som de inte kräver starka kemikalier för att hålla vattnet desinfekteras. de använder bara salt. När du använder en saltvattenspool, du måste hålla den salt nivån på minst ca 3500 delar per miljon, enligt custombuiltspas.com. För att säkerställa att en saltvattenspool stannar på lämplig salt nivå, är det viktigt att testa vattnet. Mest salt vatten pooler har sina egna salt nivå avläsning; men dessa värden kan ibland misslyckas, och därför är det viktigt att ha en eller två metoder för säkerhetskopiering finns.

Instruktioner

• Använd en salt titrator provningsbanan för att mäta salt nivån på poolen genom att helt enkelt doppa provningsbanan i vattnet samtidigt som den är försiktig med att helt dränka remsan. Hålla provningsbanan i vattnet cirka 3 till 4 minuter. Ta bort provningsbanan från vattnet, och läsa fjäll på provningsbanan att ta reda på den exakta nivån av salt i poolen.

• Använd en droppe greve titrering kit för att mäta salt. Samla ett urval av poolvattnet genom att doppa en liten glas kopp i vattnet. koppen bör vara om ¼ full av poolvattnet. Tillsätt några droppar silvernitrat och kromat indikator, per tillverkarens anvisningar, i glas vatten. Matcha vattenfärg med färg guide som följde med satsen att bestämma salt av din pool.

• Använd en digital salt eller salthalt, testare för att kontrollera poolens salt nivå genom att ta bort plastlocket från slutet av enheten. Aktivera testare genom att trycka på knappen "Läs", och doppa i slutet av testaren i ett prov av poolvattnet. Håll den digitala testaren i vattnet tills enheten piper och displayen slutar blinka. Läs resultaten på displayen.