mynewspapers.net

Hur man testar för kvicksilver toxicitet

Hur man testar för kvicksilver toxicitet


Kvicksilver toxicitet uppstår när kroppen ackumuleras alltför mycket av detta heavy metal, huruvida dess via äta djur eller dricka vatten som innehåller kvicksilver eller är en ingrediens i en produkt som salvor, parasiticides, antiseptiska, desinfektionsmedel och diuretika. Denna tungmetall har ingen känd biologisk roll i kroppen, och en samling av denna beståndsdel i vävnader kan orsaka allvarliga hälsoproblem som minnesförlust, irritabilitet, onormal reflex, immunsystemet dysfunktion och renal skada. Du bör testa för kvicksilver toxicitet i kroppen att förhindra framtida hälsa konsekvenser.

Instruktioner

• Fråga din läkare om anskaffning av ett hår mineral analys prov test. De flesta kvicksilver toxicitetstester kräver underskrift av en legitimerad hälso-och sjukvård utövare.

• Beställa ett hår mineral analys diagnostiskt test från ett kliniskt labb när du har recept. Hår-test visar halter av kvicksilver som utsöndras av dina hårsäckar som andra tungmetaller som kadmium och bly. Hår ackumuleras tungmetaller i koncentrationer 1000 gånger mer än din andra vävnader.

• Samla ett exemplar av håret genom att ta bort ditt hår i området minst uppenbar--i mitten av baksidan av huvudet. Erhålla tillräckligt hår prover för att ha cirka 50 hårstrån eller ett lås 1/8 tum i diameter.

• Förstå håret löst och dra den till sidan av huvudet. Leta reda på prov och ta mängden hår du behöver för ett urval. Använd hemostat för att fast hår provet. Se till att du lämnar tillräckligt utrymme mellan hemostat och hårbotten. Placera saxen mellan hemostat och hårbotten och skära ditt prov av.

• Knyta hår provet ordentligt med tandtråd som du lämnar hemostat på plats håller håret låset. Ta bort hemostat när du har knutit provet med tandtråd. Placera hår provet i testkit eller väska som den kliniska lab och fyll i all relevant information som krävs av labbet. Skicka provet som begärts till lab.