mynewspapers.net

Hur man testar en vätgasdrivna bränsleceller

Hur man testar en vätgasdrivna bränsleceller


Vätebränsleceller behöver testa precis som vanliga bilbatterier. Om du vill testa din bränsle cell utan att ta bilen till en återförsäljare kan du köpa rätt utrustning och göra det hemifrån. Innan du gör det, se till att du vet de steg du behöver ta. Testa en bränslecell är inte så enkelt som att bestämma den spänning som den producerar. Denna artikel kommer att gå igenom hur man säkert testa din vätgasdrivna bränsleceller.

Instruktioner

• Köp certifierad vätgasdrivna bränsleceller testutrustning. Aldrig gör din egen utrustning eller köpa det från någon som inte är en professionell. Den återförsäljare som du köpte din bil från kanske att sälja dig den utrustning du behöver.

• Läs instruktionerna som medföljer testutrustning. Liknar ett batteri, måste du ansluta testutrustning till cellen. Se till att du läst manualen ordentligt. Olika produkter kan kräva en annan Anslutningssekvens. Vätgasdrivna bränsleceller provningsutrustning testar oxidation priser, bränsle flöden, tryck och andra komponenter. Inte alla testutrustning kan fungera på samma sätt.

• Anslut utrustningen och slå på den. Anteckna resultatet och jämför dem med de specifikationer för faktor, som kan hittas i bil eller bränsleceller manual. Om testresultaten inte matchar med fabriksspecifikationer, kommer att du behöva ta cellen till en återförsäljare eller andra certifierade professional om du inte kan fixa det själv.

• Koppla ur utrustningen i rätt ordning, som anges i dess manual. Du vill inte förstöra bränslecellen eller skadar dig själv genom att koppla bort felaktigt.