mynewspapers.net

Hur man testar en Switch med en Ohm mätareI artikeln hur man testar en switch med en ohm mätare. Bilderna visar hur du ansluter ohm mätaren till växeln för att testa.

Instruktioner

• Kontrollera ohm mätarens funktion. Aktivera till multimeter. Välj funktionen ohm mätare. Ange de motstånd till 'x 1.' Hoppa över detta steg om ohm mätaren har 'autorange' anlagen.

• Infoga leder in i mätaren Touch sondspetsar tillsammans för att kontrollera att ohm mätare fungerar. Med sonder röra, mätaren bör Visa 1 ohm eller mindre. En hög behandling eller ingen behandling: det är något fel på mätaren. Gå tillbaka och kontrollera set-up eller få en annan mätare.

• Anslut rött till en av terminalerna på switchen. Anslut svart till den andra terminalen på switchen. Sätt omkopplaren i läge ON. Mätaren bör Visa 1 ohm eller mindre, växeln är "På."

• Sätta omkopplaren i "OFF"-läge. Mätaren bör Visa "ol ' eller ett mycket högt motstånd, vilket innebär att växeln är"OFF".

• Fungerar växeln på och av för några gånger. Om mätare visas ändras från "På" tillstånd till "OFF" skick, växeln fungerar normalt. Om displayen inte ändras från är "På" "Off"-tillstånd, då växeln defekt. Köpa en ny strömbrytare för att ersätta defekta växeln och sedan kasta den defekta switchen bort.