mynewspapers.net

Hur man testar en Briggs svänghjul Magnet

Hur man testar en Briggs svänghjul Magnet


När din Briggs & Stratton motor startar inte men har gott om gas, ett rent förgasare och luftfilter och en bra tändstift, då du kommer att behöva kontrollera svänghjul magneten fungerar. Svänghjul magneten roterar förbi magneto bredvid svänghjulet och skapar en elektrisk ström som reser till din tändstiftet och skapar en gnista. Med tiden kan magneten börja bära och inte ge rätt magnetismen magneto behöver för att skapa en elektrisk ström.

Instruktioner

• Ta bort metallhölje (som innehåller pull start repet) som är bultad över svänghjulet på toppen av Briggs & Stratton motor. Använda den rätta storlek nycklar att ta bort bultarna håller höljet på plats.

• Rotera svänghjulet så att magneten står inför en sida av gräsklipparen motorn---så det är inte mot magneto.

• Tryck på en 1/4 tum flathead skruvmejsel mot magneten. Släppa skruvmejsel. Om magneten kan hålla skruvmejsel på plats är det OK; om skruvmejseln sjunker sedan svänghjul magneten är utslitet och måste du ersätta den.

• Ta bort de två skruvarna som håller magneten i sidan av svänghjulet med skruvmejsel. Driva nya svänghjul magneten på plats och dra den i.

• Ersätta svänghjul locket och dra den tillbaka på plats.