mynewspapers.net

Hur man testar elektriska ledningar

Hur man testar elektriska ledningar


När man arbetar med elektriska ledningar av något slag, är det aldrig säkert att anta att strömmen är avstängd. Det finns bara två sätt att säkerställa att elektrisk ström är avstängd till en uppsättning ledningar: först är att minska all slags elektrisk conductivity till ledningarna; det andra är att använda en krets testare rörd till ledningarna för att ange om kablarna är varm eller inte. Krets testare finns i små verktyg verktyg-medelstora enheter eller större låda-formade konfigurationer. Villaägare är mer benägna att ha mindre krets testare, medan professionella elektriker använder ofta de större kommersiell kvalitet enheterna.

Instruktioner

• Se till att makten är antingen av eller på, beroende på vilken inställning som behövs vid varje given tidpunkt. Förvärva en handhållen circuit tester för att fastställa om det finns ström till kablarna.

• Håll isolerad handtagen på de två tråd sonderna; Touch svart sonden till grundstötningen tråd, då rör slutet av röda sonden till ett kalt avsnitt av het tråd. Modern heta ledningarna är oftast röd eller svart med vita ränder. Ett positivt tecken på kabeln att vara levande är antingen ett ljus aktivera på krets testaren, en digital avläsning som anger detta eller en nål flyttar till indikera power flow.

• Markera tråd med en bit tejp eller noterar du den hoat binda på ett kopplingsschema. Testa någon annan tråden för att se om de har ström till dem eller inte. spela in dem också.

• Sätt in de två sonderna i de två kortplatserna (för power kärl); om tester nålen visar finns makt eller testarens ljus aktiverar, då det finns ström till kärlet.