mynewspapers.net

Hur man testar Dell Laptop batterier

Hur man testar Dell Laptop batterier


Dell bärbara datorer använder uppladdningsbara litium-jonbatterier för makt när den bärbara datorn inte är ansluten till nätadaptern. Batterierna kan den bärbara datorn att köra för en begränsad period innan den bärbara datorn måste antingen vara ansluten till ett eluttag eller har batterierna laddas. Batterierna har en livslängd på cirka två år, eller 400 ansvarsfrihet/avgifter. Efter den tiden, kan batteriet börjar förlora sin effektivitet och hålla en avgift för kortare tid, eller inte ut alls.

Instruktioner

• Inaktivera den bärbara datorn. Anslut nätadaptern till den bärbara datorn. Låt batteriet helt betalt för åtta timmar.

• Koppla bort nätadaptern. Aktivera den bärbara datorn. Om den bärbara datorn inte startar, batteriet laddas inte och bör ersättas.

• Tillåter datorn att stanna kvar på, batteridrift. Tid hur lång tid det tar för batteriet slut på livet. När batteriet slut på livet, stängs datorn av. En Dell litiumjonbatteri bör pågå i cirka tre timmar, baserat på många omständigheter, som operativsystem och användaraktivitet. Om batteriet varar i mindre än två timmar, är det dags att tänka på att byta ut batteriet.