mynewspapers.net

Hur man tecknar stjärnor och konstellationer i rymden

Hur man tecknar stjärnor och konstellationer i rymden


Stjärnor är ofta representerade i ritningar som fem-pekade siffror, även om i verkligheten stjärnor är inget annat än gasformiga sfärer. Även om många stjärnor på himlen verkar vara i närheten av varandra, kan dessa objekt verkligen vara miljoner miles från varandra. Några star formationer att bilda konturerna av siffror, och observatörer har fått dessa former ett namn: konstellationer. Om du vill rita stjärnor och konstellationer själv, är det bäst att välja ett fotografi eller en serie fotografier som hjälper dig att komponera din bild.

Instruktioner

• Rita små cirklar i hela det svart papperet att fungera som de grundläggande riktlinjerna för var och en av stjärnorna. Nyckeln till denna verksamhet drar inte alla stjärnor som du ser i bilden som just som möjligt, men att skildra var och en av dina avsedda konstellationer så att de utgår från deras distinkta former.

• Fyll i eventuella återstående utrymme på papper med små cirklar att representera resten av stjärnorna som de avbildas i referenshandboken. Beroende på hur zoomade i ditt fotografi är på detta område av rymden, du kommer att behöva upprätthålla ett konsekvent stänk stjärnor för att noggrant fylla upp sidan.

• Färg i varje av de små cirklarna med vita bläck penna så att var och en blir mer synliga för det mänskliga ögat. Medan varje stjärna avger en olika mängd ljus, är skapar denna detalj inte lika viktigt som att realistiskt återge varje av konstellationerna.

• Lätt färg i alla alternativa områden på sidan som kan släppa ut en mängd färg. Låt alla bläck på sidan helt torr och sedan radera eventuella återstående synliga märken som visas på sidan.