mynewspapers.net

Hur man tecknar Silver SurferSilver Surfer började som härold för de onda och monstruösa Galactus. Dock kom han snart till makten som en unik hjälte i sin egen rätt. Han reser genom rymden flyger på sin styrelse och bekämpa det onda i hela galaxen. Rita Silver Surfer är ett bra första steg för blivande serietidning illustratörer, eftersom Silver Surfer är nödvändigt en studie i muskel anatomi. Han saknar den komplicerade kostym många superhjältar, så du kan lära dig mycket om att rita heroiska figurer i handling utan någon extra frustration.

Instruktioner

• Rita den primära ramen för kroppen av Silver Surfer. Rita i huvudet med en oval och placera riktlinjerna inne i huvudet för ögon, näsa och mun. Gör detta genom att rita ett kors över ansiktet. Dra bålen bakom huvudet med en rektangulär form. Attache övre armar till vänster och höger sida av axlarna med cylinder former. Bifoga det lägre beväpnar till övre med något mindre cylindrar. Intrycket av ett ben driva med en stor cylinder kommer ut och ner från vänster sida av bålen. Lägg till styrelsen med en stor rund form runt figuren.

• Skapa musklerna på ramen av Silver Surfer. Göra detta genom att rita ovala former över de stora muskel områdena. Placera en stor oval på axlarna som något överlappar till toppen av armen. Skapa biceps genom att bifoga en mindre oval till den yttre sidan av axeln muskeln. Denna form bör vara längst ner hälften av överarmen cylindern. Bifoga muskeln triceps med en mindre och något längre oval på den övre sidan av överarmen cylindern. Skapa underarmens muskler med en oval form som är bredare, närmare till överarmen och tunnar mot handleden.

• Skapa bröstmusklerna med två nästan fyrkantig ovaler som är kopplade till framsidan av bröstet. Dessa former bör dra något mot skuldra musklerna, som dessa muskler är sammankopplade. Rita benmusklerna med två stora och långa ovaler som sträcker sig ner över benet cylindern. Lägga till ett knä med en rund form i fronten och centrum av benet cylindern.

• Rita ögon med två ovaler som har en något triangulär form att ge Silver Surfer en intensiv look. Placera ögonen på den vågräta riktlinjen i ansiktet. Lägg till näsan med ett stort "V" form under ögonen, och skapa munnen med en lätt böjd horisontell linje strax under näsan. Radera några överlappande riktlinjer, och lägga till skuggor av färga i tjocka linjer på pecs och högst upp på benet. Lägga till en liten böjd linje av skugga vid basen av varje muskel. Lägg till tre långa upp och ner "T" former surfbräda att Visa reflektion av ljus ur brädet.

• Bläcket hela ritningen med en svart bläckpenna. Detta kommer att skapa en permanent bild av Silver Surfer, och kommer att synas bättre på reproduktioner. Låta bläcket torka i minst fem minuter, sedan noggrant radera penna rader under med en knådas radergummi.

• Färg Silver Surfer med konst märkpennor. Lägg till ljusgrå börjar på skuggorna och försiktigt arbeta utåt. Var noga med att lämna gott om tomt utrymme. Lägga till ljus blå höjdpunkter inom några av de grå områdena att ge Silver Surfer ett reflekterande och metalliskt utseende.