mynewspapers.net

Hur man tecknar rosor steg för steg för nybörjare

Hur man tecknar rosor steg för steg för nybörjare


Rita rosor är ett perfekt sätt att lära dig att utveckla din ritning stil. De eleganta och fina blommorna ger dig inspiration att utforma varje gåva eller gratulationskort. Även om rosor kan verka komplicerat blommor Rita, kommer efter enkla, steg för steg riktlinjer har du blommar med ritning framgång. När du har bemästrat ritning rosor, kan du rita alla olika typer av blommor.

Instruktioner

• Rita tre böjda linjer på ett papper för stjälkar. Försök att korsa linjerna över något så finns det några samband i sin placering. På toppen av varje rad, rita en oval av ungefär 3 inches.

• Rita linjer för grenar och mindre böjda linjer kommer bort varje central stam. I slutet av varje gren, rita små, 1,5-tums ovala former, som kommer att bli rosenblad.

• Börja med de stora ovala former som står högst upp på stjälkarna. Rita en liten spiral i centrum av en oval. Detta är början av huvudet ros. Rita sedan brett, böjd blomblad som fortsätter runt spiralformiga formen. Som du får närmare till ovala riktlinjen du ursprungligen markerade ut, se till kronblad formerna blir bredare. Definiera varje kronblad form genom att dra en liten spets som kurvor upp från mitten av varje kronblad. Följ samma steg för återstående två ovala former, att skapa två mer steg huvuden.

• Tjockare stam raderna för varje ros. Rita triangelformade törnen som kommit bort stjälkar.

• Skapa löv former med små ovala former i slutet av grenarna. Kurva ovala formerna till en punkt, och skära bladen på mitten med en linje att Visa venerna.

• Beskriva dina definierade ritade linjer och radera eventuella skissade linjer. Färg i dina rosor. Använda nyanser av rött och lägger tonvikten på skuggningen när färg i dina rosor. Tryck på tungt mot centrum av rosenblad och lättare som du tar med kronbladen utåt. Detta kommer att skapa ett djup till ritningen ros.